Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. novembra 2017, 20:57
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Ego zverejňuje prvý singel z albumu Precedens aj s videoklipom. Kto ho okopíruje prvý?

HUDBA EGO
Uložiť Uložené

Člen Kontrafaktu po dlhoročnom čakaní odhaľuje prvú ukážku zo svojho debutového sólo albumu.

Jeden z dvoch najlepších československých rapových interpretov dnes po neuveriteľnom približne desaťročnom čakaní vydáva prvý singel zo svojho debutového sóla. Už teraz je jasné, že Ego bude navždy držať rekord v počte odohraných koncertov bez plnohodnotného projektu vo vlastnej réžii. Postupne sa začíname dozvedať aj dôležité informácie týkajúce sa dátumu vydania a člen Kontrafaktu stihol prezradiť názov - Precedens

Prvá zverejnená skladba nesie titul Robím to, čo chcem a aj keď sme pôvodne čakali vec s Tomim Popovičom, nakoniec ide o záležitosť výhradne v Egovej réžii. Teda, o hudobnú produkciu sa ešte postaral Peter Pann a vizuálnu stránku doplnili Sorry we can. Pri zdieľaní skladby si autor neodpustil ani krátky komentár, s ktorým sa do veľmi veľkej miery stotožní každý z nás, keďže poukazoval na to, akí inovátorskí dokážu jeho kolegovia byť. Viac už asi dopĺňať nie je potrebné a prejdime k samotnému výsledku. 

Domov
Zdieľať
Diskusia