Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. novembra 2017, 12:16
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Opitý stratil svoj vodičák a o pár dní mu prišli letenky za 6000 eur, o ktorých nič nevedel. Spoločnosť si z neho perfektne vystrelila

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

George bude na nedávnu noc ešte dlho spomínať.

Najhorší pocit je zrejme ten, keď sa človek preberie po noci plnej alkoholu a zábavy, aby zistil, že nevie nájsť svoj mobil či peňaženku. Množstvo ľudí si preto peňaženku necháva doma a do ulíc vyráža len s občianskym preukazom alebo vodičákom, aby mohli preukázať svoju totožnosť, lenže ani to nepomohlo mužovi menom George Armstrong, ktorý pred pár dňami zažil srdcový infarkt práve kvôli vlastnej nezodpovednosti. Na večierku sa mu podarilo stratiť vodičský preukaz a ak stratíš jeden zo svojich preukazov totožnosti, veľmi rýchlo ti hrozí strata identity alebo ich zneužitie na nesprávne účely. Prípadne sa ti môže stať, že v opitosti na svoje meno objednáš hriešne drahé letenky a potom svoj preukaz stratíš.

George preto okamžite vybavoval nové dokumenty, avšak medzitým mu domov prišla obálka od firmy Flight Centre, čo už na začiatku nevyzeralo dobre. Po otvorení obálky v nej našiel prehľad leteniek, ktoré si mal na jeho meno niekto zakúpiť a išlo o cestu z Londýna cez Abu Zabí až na Maldivy. Na ďalšej strane ho čakal účet vo výške 5289 libier, čo je takmer 6000 eur a ak v tej sekunde neskolaboval, potom ho na úplnom konci čakalo vykúpenie. Firma len našla jeho vodičák spadnutý priamo pred ich vchodom a rozhodla sa zažartovať si na jeho účet, čo jej perfektne vyšlo a ešte z toho má na internete aj bezplatnú reklamu, pretože ľudia oceňujú jej kreatívny prístup.

Domov
Zdieľať
Diskusia