Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. novembra 2017, 3:21
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Mysteriózna novinka od Netflixu vo vás so svojím pochmúrnym trailerom zanechá pocity napätia. Prvá časť temného seriálu príde už o mesiac!

FILMY A SERIÁLY DARK NETFLIX
Uložiť Uložené

Produkcia Netflixu za hranicami Spojených štátov rozhodne nekončí.

Seriál s výstižným názvom Dark nás zavedie do nemenovaného nemeckého mestečka, kde sa stratí dvojica detí. Čo všetko sa za touto udalosťou môže skrývať? V desiatich častiach s hodinovou dĺžkou sa okrem súčasnosti pozrieme aj do roku 1986 a podľa dostupných informácií by nás v seriáli mala čakať aj nadprirodzená zápletka

Za nemeckým projektom stojí Baran bo Odar a Jantje Firese (kritikmi ocenený thriller Who Am I) a premiéra je predbežne plánovaná na 1. decembra (prosinec) 2017. Otázkou nie je, kto to vykonal, ani kde sa to stalo, prípadne ako. Otázka znie - kedy? Tik - tak, čas sa kráti. Budete seriál začiatkom budúceho mesiaca sledovať? A ako vás zaujala upútavka? 

Domov
Zdieľať
Diskusia