Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. novembra 2017, 11:09
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Vrátime sa do Stredozeme? Štúdio Amazon by rado adaptovalo Pána prsteňov v podobe televízneho seriálu

FILMY A SERIÁLY PÁN PRSTEŇOV
Uložiť Uložené

A zdá sa, že novému projektu sa principiálne nebráni ani Warner Bros.

Amazon Studios by rado prinieslo televíznu adaptáciu fantasy ságy Pán prsteňov od J. R. R. Tolkiena. Práva síce vlastní Warner Bros., ale v zásade sa televíznemu projektu nebráni, o čom svedčí aj fakt, že medzi oboma štúdiami už prebiehajú počiatočné diskusie. Samozrejme, aspoň zatiaľ Amazon ani Warner Bros. nič oficiálne nekomentujú. Koniec-koncov, podľa zdrojov je dohoda o seriálovom Pán prsteňov ešte veľmi ďaleko a nikto nemôže povedať, či rokovania dopadnú úspešne. Na druhej strane sa však zdá, že seriálu sú naklonené obe strany.

Vrátime sa do Stredozeme? Štúdio Amazon by rado adaptovalo Pána prsteňov v podobe televízneho seriálu
Zdroj: New Line Cinema

Warnerovci len nedávno ukončili pomerne drsný súdny spor s The Tolkien Estate okolo profitovania z celovečernej trilógie Pána prsteňov a Hobita. Zdá sa však, že momentálne je všetko na dobrej ceste, takže pokiaľ sa nájde vôľa na oboch stranách, nie je vôbec vylúčené, že by sme sa seriálového Pána prsteňov napokon dočkali. Kedy to však bude? O tom je zatiaľ priskoro špekulovať, nepochybne by však ďalšia vízia zo Stredozeme bola zaujímavá. Obzvlášť v chystanej konkurencii Zaklínača od Netflixu či záverečnej kapitoly Game of Thrones od HBO. Aký je váš názor? Radi by ste sa vrátili opäť do Stredozeme?

Domov
Zdieľať
Diskusia