Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. októbra 2017, 0:35
Čas čítania 0:00
Martin Švirik

Liam Neeson sa vo svojej bežnej ceste vlakom ocitá v nebezpečnej hre, ktorá ohrozuje životy všetkých cestujúcich

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Pre Liama sa tak začína ďalšia strhujúca hra s časom.

Lionsgate prichádza s novým trailerom pre akčný thriller The Commuter s Liamom Neesonom v hlavnej úlohe. O réžiu sa postaral španielsky režisér Jaume Collet-Serra, ktorý má s Neesonom dosť skúseností. Pôjde tak o ich štvrtú spoluprácu. Obe uvedené mená sú už spolu zapísané aj pod snímkami Non-Stop, Unknown a Run All Night. O scenár sa postarala dvojica Byron Willinger a Phil de Blasi. The Commuter príde do našich kín 18. januára (ledna) 2018.

Zápletka pôsobí klasickým neesenovským štýlom, ktorá nikdy neohúri, ale ani neurazí. Pre fanúšikov akčných filmov by tak mohlo ísť o zábavnú jednohubku. Liam Neeson si zahrá poisťovacieho agenta Michaela, ktorého cesta domov vlakom predstavuje bežnú rutinu. Všetko sa ale zmení, keď si k nemu prisadne záhadná žena. Michael má za úlohu odhaliť cestujúceho, ktorý do vlaku nepatrí. Zatiaľ čo sa snaží vyriešiť túto hádanku, čas hrá proti nemu. Odhaľuje nebezpečné plány a je nevedomky zachytený do pavučiny zločinu. V hre je nie len jeho život, ale aj životy všetkých pasažierov.

 

Domov
Zdieľať
Diskusia