Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
22. októbra 2017, 12:52
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Konšpirační teoretici najnovšie objavili staroveké pyramídy na dne Atlantického oceánu. Bahamy majú pred svetom ukrývať stratené tajomstvá

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Aplikácia Google Earth je pre konšpiračných teoretikov darom z nebies.

Naša technológia sa zatiaľ nedostala do bodu, v ktorom by sme dokázali monitorovať všetky svetové oceány až do detailov, ale ak ťa zaujíma naša planéta a zároveň fandíš konšpiračným teóriám pritiahnutým za vlasy, určite ťa tvorba Scotta Waringa poteší. Scott v novom videu na kanáli SecureTeam10 celému svetu predstavuje svoj nečakaný nález, ku ktorému sa dopracoval popri náhodnom prehliadaní Google Earth.

Konšpiračný teoretik preto najnovšie tvrdí, že pri Bahamách objavil podmorské pyramídy staré tisícky rokov a okamžite začal premýšľať nad tým, ako by mohol s informáciou naložiť a čo všetko by mohol jeho nález znamenať. Scott tvrdí, že pyramídy na dne oceánu by mohli byť staršie ako tie v Egypte a náhodné podľa neho nie je ani ich umiestnenie pri bermundskom trojuholníku, takže vďaka ich existencii sa už pokúšal vysvetliť aj rôzne ďalšie záhady našej planéty.

Konšpirační teoretici najnovšie objavili staroveké pyramídy na dne Atlantického oceánu. Bahamy majú pred svetom ukrývať stratené tajomstvá
Zdroj: SecureTeam10

Aj keď sa Scott dostal pod paľbu kritiky od komentujúcich, ktorých video nepresvedčilo a podmorské pyramídy im pripomínali skôr úplne náhodné kamenné súčasti morského dna, stále sa našli tisíce fanúšikov schopných uveriť teórii vymyslenej pravdepodobne v priebehu zopár desiatok sekúnd s cieľom ovplyvniť myslenie verejnosti do takej miery, aby sa zmazala pomyselná čiara medzi skutočnosťou a fikciou. Scott si myslí, že pyramídy musela postaviť staroveká civilizácia, o ktorej dnes možno ešte ani nevieme, ale možno sa nechala inšpirovať egyptskou a mayskou kultúrou.  

Domov
Zdieľať
Diskusia