Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. októbra 2017, 21:52
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Miss Universe SR vyhráva očarujúca Vanessa Bottánová!

REFRESHER MISS UNIVERSE
Uložiť Uložené

Dvanástka nádherných Sloveniek sa pobila o víťaznú korunku.

Ďalší ročník obľúbenej televíznej show Miss Universe SR dorazil na naše obrazovky a tentokrát tvorcovia s ničím nezdržovali. Moderátori zo skupiny S hudbou vesmírnou nás hneď previedli módnou prehliadkou i zákulisím a príbehmi samotných dievčat. Ako bolo možné očakávať, mnoho dievčat má veľké a ambiciózne ciele. Veľké množstvo z nich sa plánuje snažiť pomáhať zvieratám, iné sa zasa chcú vydať cestou istej a bezpečnej kariéry. Bohužiaľ, korunku krásy si môže odniesť len jedna z prekrásnych súťažiacich. Našťastie tu však sú aj vedľajšie ceny. Fotkám a príbehom súťažiacich sme sa venovali tu.

Titul Miss Universe Slovenskej republiky si zo súťaže odnáša Vanessa Bottánová, ktorá ju prebrala od Zuzany Kolárovej. 19-ročná Vanessa s poradovým číslom 9 pochádza z Pezinku. Medzi jej záľuby patria tenis, fitness, zvieratá a rada si prečíta aj knihu. Vanessa študuje v oblasti cestovného ruchu a rada jazdí napríklad na motokárach. Prezri si nádherné dievča na fotografiách nižšie!

nešpúl

Príspevok, ktorý zdieľa Vanessa Bottan (@vanessabottan_),

 

⭐☀

Príspevok, ktorý zdieľa Vanessa Bottan (@vanessabottan_),

Domov
Zdieľať
Diskusia