Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. októbra 2017, 15:18
Čas čítania 0:00
Marek R.

Aj tohtoročná Miss Universe je plná slovenskej krásy. Ktorá finalistka sa bude tešiť z korunky pre najkrajšiu ženu?

REFRESHER
Uložiť Uložené

Už v sobotu sa dozvieme meno najkrajšej Slovenky.

Ako býva zvykom, v prvej polovici roka 2017 sme spoznali osobu, ktorá je podľa odbornej poroty tou najlepšou a najdokonalejšiu kombináciou ženskosti, krásy, inteligencie, talentu, vzdelania, osobnosti a vtipu, a teda Miss Slovensko. Tou sa stala Hanka Závodná z Bratislavy, no momentálne sa nachádzame už v druhej polovici aktuálneho roka, čo znamená, že na rade je ďalšia populárna súťaž krásy, a tou je Miss Universe. Základom súťaže sú, samozrejme, krásne účastníčky, a tak organizátori nelenili a v septembri predstavili 12 finalistiek.

Veľké finále je na programe už v sobotu 21. októbra na Jednotke, takže si tento večer plný slovenskej krásy môžete vychutnať bez reklám. Týchto 12 finalistiek zabojuje o korunku krásy.

Nikola Benedikovičová

Poradové číslo 1 bude mať 23-ročná Nikola zo Smoleníc. Medzi jej záľuby patria herectvo, tanec, hudba, spev či dokonca skladanie piesní a hranie na ukulele. Niet sa preto čo čudovať, že popri štúdiu na vysokej škole si založila aj vlastnú skupinu Ukitas a pamätať si ju môžete napríklad aj zo seriálu Divoké kone. 

Patrícia Kőrössyová

Druhou finalistkou, ktorá zabojuje o víťazstvo, je 20-ročná Patrícia z Janíka. Tá je aktívny typ človeka, a preto má rada šport, no okrem toho medzi jej záľuby patria aj tanec, knihy či prechádzky v prírode. Taktiež sa venuje aj poľovníctvu, ktoré je rodinnou tradíciou. 

Michaela Piovarčiová

O vašu priazeň sa s číslom 3 bude uchádzať aj 21-ročná Michaela z Liptovského Mikuláša. Podobne ako jej predchádzajúca kolegyňa, aj ona miluje šport, či už ide o atletiku, lyžovanie, plávanie, cyklistiku alebo aj loptové hry. Okrem toho hrá aj na klavíri a rada varí.

Deana Jurčová

Svoje zastúpenie bude mať vo finále aj mesto Trenčín, a to vďaka 24-ročnej Deane s finálovým číslom 4. Tá momentálne študuje manažment a vo voľnom čase sa rada venuje zvieratám, knihám či cestovaniu. Deana je spokojná už len s tým, že sa dostala medzi finálovú dvanástku, no kľudne môže dopadnúť aj lepšie. 

Vivienne Jusko

Svoje zastúpenie bude mať aj hlavné mesto. 20-ročná Vivienne je bláznom do áut, čo ocení nejeden chlap, no okrem toho má rada aj módu, cestovanie či tenis a snowboarding. Podľa nej by mala mať Miss iskru v očiach, ktorou upúta nejednu osobu, a preto si myslí, že by mala vyhrať práve ona.

Simona Pohančeníková

 Prvú polovicu finálovej dvanástky uzatvára 22-ročná Simona, ktorá je taktiež z Bratislavy. Podobne ako jej súperky, aj ona má rada šport, cestovanie či zvieratá, no taktiež rada pripravuje jedlá s netradičnou chuťou a kombináciami. 

Frederika Samuelová

Druhú polovicu finalistiek začína 24-ročná Frederika z Jasovej. Vyštudovala masmediálnu komunikáciu a momentálne pracuje v banke. Medzi jej záľuby patria cestovanie, čítanie, prechádzky v prírode alebo aj móda. Jej netradičným hobby je karaoke, a to aj napriek tomu, že sa nepovažuje za dobrú v speve, ale tak karaoke je predsalen predovšetkým o zábave.

Vladimíra Luttyová

Metropolu stredného Slovenska bude reprezentovať 22-ročná Vladimíra. V Banskej Bystrici má aj svoj vlastný kadernícky salón, okrem toho sa rada venuje aj cestovaniu, plávaniu, turistike či vareniu. Taktiež je milovníčkou adrenalínu, takže zdolávanie lezeckých stien je pre ňu výbornou formou zábavy.

Vanessa Bottánová

19-ročná Vanessa s poradovým číslom 9 pochádza z Pezinku. Medzi jej záľuby patria tenis, fitness, zvieratá a rada si prečíta aj knihu. Vanessa študuje v oblasti cestovného ruchu a rada napríklad jazdí na motokárach. 

Patrícia Budaiová

Okrúhle číslo 10 sa ušlo 21-ročnej Patrícii z Banskej Bystrice. Pracuje v oblasti zdravej výživy, rada sa hrá na počítači či Xboxe a medzi jej záľuby patrí napríklad aj fotografovanie. A najbláznivejší zážitok? Táto súťaž. 

Dominika Mikulcová

Predposlednou finalistkou je 24-ročná Dominika z Banskej Bystrice, metropola stredného Slovenska tak má vo finále najpočetnejšie zastúpenie. Dominika vyštudovala Ekonomickú univerzitu a medzi jej záľuby patria cestovanie, spoznávanie a porovnávanie nových kultúr či ochutnávanie nových jedál

Adriana Zaujecová

No a poslednou finalistkou Miss Universe 2017 s poradovým číslom 12 je 19-ročná Adriana z Trávnice. Momentálne študuje na strednej škole gastronómie a ekonomiky a vo voľnom čase sa rada venuje tancu, cestovaniu či športu. 

Anketa:
Ktorá finalistka ťa zaujala najviac?
Nikola Benedikovičová
Patrícia Kőrössyová
Michaela Piovarčiová
Deana Jurčová
Vivienne Jusko
Simona Pohančeníková
Frederika Samuelová
Vladimíra Luttyová
Vanessa Bottánová
Patrícia Budaiová
Dominika Mikulcová
Adriana Zaujecová
Nikola Benedikovičová
10 %
69 Hlasov
Patrícia Kőrössyová
7 %
47 Hlasov
Michaela Piovarčiová
5 %
33 Hlasov
Deana Jurčová
4 %
29 Hlasov
Vivienne Jusko
5 %
34 Hlasov
Simona Pohančeníková
6 %
39 Hlasov
Frederika Samuelová
15 %
102 Hlasov
Vladimíra Luttyová
9 %
58 Hlasov
Vanessa Bottánová
22 %
146 Hlasov
Patrícia Budaiová
7 %
48 Hlasov
Dominika Mikulcová
5 %
36 Hlasov
Adriana Zaujecová
5 %
31 Hlasov
Domov
Zdieľať
Diskusia