Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. októbra 2017, 10:04
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Z vojenskej zubárky na hviezdu Instagramu. Vojačka na sociálnej sieti vystavuje svoju dokonalú postavu aj lásku ku rodnej krajine

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Alysia sa za svoje telo jednoznačne nemusí hanbiť.

Vstáva ráno o štvrtej, dvakrát do dňa by si ju našiel v posilňovni a pritom má stále iba 28 rokov. Alysia Macedo získala svojich 200-tisíc fanúšikov na Instagrame vďaka tomu, že vo svojich fotografiách kombinuje lásku ku vlastnej krajine, dokonalú postavu a premyslenú propagáciu zdravého životného štýlu.

Do armády vstúpila ešte ako 19-ročné dievča, pretože mala pocit, že v živote má všetko, čo potrebuje, ale aj tak sa stále necitila byť spokojná. Chcela veľa cestovať a slúžiť svojej krajine, takže vstup do armády bol pre ňu jasnou voľbou a po takmer desiatich rokoch v uniforme si už lepšie rozhodnutie nedokáže predstaviť. Na armádnej základni pracuje ako zubárka, takže ak ju nenájdeš v posilňovni, dlhé hodiny sa každý deň venuje svojim pacientom a snaží sa postarať o to, aby im zuby nespôsobovali pri boji žiadne problémy.

Alysia si dávnejšie založila aj vlastný fitness blog, kde ponúka ľuďom služby a zanecháva tam pre čitateľov vynikajúcu motiváciu, aby obrátili svoj pohodlný život naruby. Dobrý základ zdravého životného štýlu získala vďaka svojim rodičom, ktorí obaja pochádzali z Európy, a tak jej nedávali jesť množstvo nezdravých a rýchlych amerických jedál, lenže Alysia potom svoju fitness formu posunula na vyššiu úroveň.

Po budíčku o štvrtej ráno a návšteve posilňovne sa venuje príprave ambulancie, kde trávi svoj čas až do piatej poobede, aby potom mohla opätovne zájsť do posilňovne. Ako sama hovorí, vo svojom voľnom čase rada učí ženy sebaobranu a snaží sa bojovať aj za zlepšovanie ženských podmienok v armáde, pretože v minulosti si prešla aj ťažšími situáciami plnými sexizmu a totálnej ignorácie jej myšlienok len preto, že je ženou. Službu svojej krajine by však aj napriek tomu nevymenila a vďaka vzhľadu ju fanúšikovia volajú Wonder Woman amerických vzdušných síl.

Domov
Zdieľať
Diskusia