Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. októbra 2017, 17:59
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Z matky a syna sa stali otec s dcérou. Obaja totiž zmenili pohlavie a po roku terapií sa cítia lepšie než kedykoľvek predtým

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Krásna Corey si chcela zmeniť pohlavie už od jedenástich. Jej matka mala zhodou okolností rovnaké zámery.

11-ročný chlapec Corey Maison vedel, že by bol šťastnejší, ak by bol dievčaťom. Bál sa to však povedať rodičom a vôbec netušil, že jeho matka, Erica, už bola v procese zmeny pohlavia, zo ženského na mužské. O niekoľko rokov neskôr sa ich silný vzájomný a priamy vzťah zmenil z matky a syna na otca a dcéru.

Zo začiatku to však vôbec nebolo jednoduché. Rovnako, ako sa bál Corey prezradiť čokoľvek, nič nevyšlo ani z úst Ericy, ktorá sa bála reakcie detí i svojho manžela. Obaja však so všetkým vyšli na svetlo a po nekonečných mesiacoch diskusií, dohadovačiek, kompromisov a nepríjemných rozhodnutí sa obaja vydali na ročnú cestu zmeny pohlavia. Erica podstúpila dvojitú mastekómiu i mnoho testosterónových terapií a teraz spolu so šestnásťročnou Corey tvrdia, že sa cítia lepšie než kedykoľvek predtým a sú viac ako šťastné, že sa na toto odvážne rozhodnutie podujali. Má to však aj extra príchuť, Erica, ktorá dnes vystupuje už len pod menom Eric, je stále v manželskom zväzku s mužom, ktorý stojí aj za splodením Corey.

Domov
Zdieľať
Diskusia