Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. septembra 2017, 21:52
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Ruskí kanibali piekli z ľudského mäsa koláče, ktoré predávali do reštaurácií. Študenti si nevedomky vychutnávali dusené pozostatky žien

ZAUJÍMAVOSTI RUSKO
Uložiť Uložené

Príbeh ruskej kanibalistickej rodiny má pokračovanie.

Správy o krvilačných ruských kanibaloch v posledných dňoch zaplavili svetové médiá a príbeh Natalie a jej manžela Dmitryho sa neustále vyvíja. Na povrch najnovšie vyplávali nové desivé detaily o tom, ako prebiehalo vraždenie obetí a čo následne manželia s ľudským mäsom robili, keďže ho nemohli skonzumovať všetko sami. Policajné vyšetrovanie spoločne s rozhovormi, ktoré pre médiá začali poskytovať susedia, ľudia z okolia a pracovníci armádnej akadémie ,začali odhaľovať aktivitu manželov na internetových zoznamkách, kde získavali záujem mladých žien a po prvom osobnom stretnutí ich uniesli a zabili.


 

Ešte v roku 2010 sa pritom Natalia snažila získať prácu ako kuchárka v niekoľkých reštauráciách v ruskom meste Krasnodar a na pohovoroch sa pred budúcimi zamestnávateľmi chválila, že vie zabezpečiť aj distribúciu mäsa. Ľudia z okolia vedeli o tom, že pravidelne piekla rôzne koláče, ktoré potom predávala kaviarňam a občas dokonca študentom na armádnej akadémii. Ak sa jej niekto opýtal, odkiaľ vlastne mäso z koláčov pochádza, len sa vždy vyhovárala. Domáce pokrmy plné ľudského mäsa sa tak mohli pokojne nevedomky dostať do úst desiatok ľudí, ktorí si prišli vychutnať koláč a namiesto nevinnej dobroty skonzumovali ľudské pozostatky.

Odporúčané
Vlado jazdil na kamióne po sovietskom Rusku: Prostitútky idú aj za fľašu vodky a colníkov sme podplácali salónkami Vlado jazdil na kamióne po sovietskom Rusku: Prostitútky idú aj za fľašu vodky a colníkov sme podplácali salónkami 17. apríla 2024, 12:30

Viac informácií sa objavilo aj o tom, ako sa mobilný telefón objavil v rukách polície. Robotník na jednej z ulíc v Krasnodare naňho narazil a po zhliadnutí fotografií len čakal, či si poň náhodou niekto nepríde. Onedlho sa objavil Dmitry a zaujímal ho telefón, lenže robotník zaklamal a odovzdal ho na polícii. Dmitry sa pritom narodil na Sibíri, ale bol adoptovaný bezdetnou dvojicou z Krasnodaru. Jeho adoptívna matka zomrela, keď bol ešte tínedžerom, a adoptívny otec ho potom vyhodil z domu. Jedna verzia tvrdí, že Dmitryho už vtedy prichýlila Natalia a vychovala si z neho kanibala, ale existuje aj verzia o tom, že párik sa zosobášil len pred štyrmi rokmi. Príbeh ruských kanibalov sa bude nepochybne ešte vyvíjať, ale čím viac informácií sa dostáva na verejnosť, tým je človeku horšie od žalúdka.


Domov
Zdieľať
Diskusia