Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. augusta 2017, 15:08
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Zlodeji sa ulakomili na 20-tisíc kilogramov Nutelly a Kinder vajíčok. Polícia netuší, či krádež plánovali, alebo bola spontánna

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Čokoládová krádež za všetky drobné.

Nemecká polícia momentálne rieši jeden veľmi bizarný prípad. Krádeže návesov z kamiónov väčšinou vodiči nahlasujú kvôli tomu, že prevážali drahú elektroniku či zariadenia, ktoré by sa na čiernom trhu dali predať za stovky tisíc eur, lenže posledný incident pozostával výlučne z čokolády. Niekedy medzi sobotou a nedeľou sa zlodeji ulakomili na kamión, v ktorom sa nachádzalo 20-tisíc kilogramov čokolády vo forme Nutelly a Kinder vajíčok v celkovej hodnote približne 50-tisíc eur.

 

Veľké množstvo sladkostí vodič prevážal naprieč Nemeckom a policajtom zatiaľ nejde do hlavy, či mali zlodeji konkrétny kamión s nákladom vytipovaný dopredu, alebo išli len na náhodu a náklad v podobe čokolády ich prekvapil. Zatiaľ nevedno povedať ani dôvod, prečo by zlodejov lákalo 20 ton čokolády, keďže rozpredať ju by bolo oveľa zložitejšie ako zbaviť sa televízorov alebo počítačov.  


Domov
Zdieľať
Diskusia