Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. augusta 2017, 12:12
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Do Berlína či Barcelony už od 12 eur priamo z Bratislavy len do dnešnej polnoci! Využi špeciálnu akciu na výlet pred koncom roka

ZAUJÍMAVOSTI LETISKO
Uložiť Uložené

Ryanair si pre Bratislavu pripravil lákavú akciu.

Bratislavské letisko síce nepatrí medzi tie najvyťaženejšie dopravné uzly v celej Európe, ale pre obyvateľov Slovenska aj priľahlých štátov je to výhodou. Z letiska v našom hlavnom meste si môžu dovoliť odlietať najmä nízkonákladové letecké spoločnosti, a tak sa vďaka Ryanairu či WizzAiru môžeme vybrať na výlet do každého kúta Európy. Ryanair si pre svojich zákazníkov pravidelne pripravuje aj zaujímavé akcie a ceny leteniek niekedy znižuje až na úplné minimum, čo sa momentálne deje aj pri letoch z Bratislavy.

Írska aerolinka do dnešnej polnoci z Bratislavy zlacnila lety do Berlína, Bruselu, Barcelony či Milána a mnohých ďalších destinácií, čo znamená, že do nemeckého hlavného mesta môžeš na konci tohto roka letieť za 11,99 jednosmerne a do Barcelony už od rovných 16 eur. Na výber sú pritom aj ďalšie destinácie, pri ktorých sa cena postupne šplhá vyššie a vyššie, ale do Paríža dokážeš jednosmernú letenku kúpiť za 23,99 a do izraelského Eilatu len za 20 eur. Zimná dovolenka dnes už nie je vymoženosťou len tých najmajetnejších, a tak sa v prípade záujmu o výlet poponáhľaj, pretože akcia končí už dnes (2.8.) o polnoci.

Domov
Zdieľať
Diskusia