Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. júna 2017, 11:06
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Pete pre svoju priateľku kreslí každučký deň milú ilustráciu už 5 rokov. Snaží sa zachytiť všetko krásne, čo s ňou neustále prežíva

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Svojho partnera treba potešiť každý deň nejakou maličkosťou.

Udržiavanie dlhodobého vzťahu je najmä o vzájomnom porozumení, láske a tolerancii, ale aj maličkostiach, ktorými človek dokáže potešiť svojho partnera každučký deň. Pete Duffield začal ešte pred piatimi rokmi, keď sa dokopy so svojou priateľkou Kellie, kresliť jednoduché ilustrácie, aby ju potešil a nakoniec sa z toho vykľul koníček, ktorý pokračuje až do dnešných dní. Pete väčšinu času svoje výtvory ukazoval len Kellie, ale minulý rok im napadlo zavesiť zopár ilustrácií na internet prostredníctvom Instagramu a ľudia si k nim okamžite našli cestu, takže Pete odvtedy na ilustráciách pracuje ešte usilovnejšie. Snaží sa v nich každý deň zachytiť čosi, čo im ho obom ozvláštnilo a odkedy majú dcéry Poppy, ich život je ešte oveľa pestrejší, takže námetov na ilustrácie len a len pribúda.  














Domov
Zdieľať
Diskusia