Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. júna 2017, 19:47
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Nechápe, prečo jej oblejšie telo vyšportovaný manžel miluje, ale vďaka nemu sa ho naučila ľúbiť aj ona. Jasmine ľuďom ponúka inú perspektívu

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Jasmine svojou fotografiou spôsobila na internete veľký rozruch.

Na internete patrí ľudské telo medzi najdiskutovanejšie témy a ak debata zájde ku kilogramom, nadváhe či obezite, užívatelia sa rýchlo rozdelia na niekoľko táborov. Inak to samozrejme nevyzeralo ani pri najnovšej virálnej fotografii od ženy menom Jasmine Owens, ktorá na Instagram pridala záber z pláže. Fotografia ju zachytáva pri jej manželovi Keenenovi a keďže si sama uvedomuje, že nepatrí medzi tie najštíhlejšie ženy, v popise fotografie sa rozrozprávala o tom, ako nechápe, prečo ju po celé tie roky jej manžel miluje. Nemiluje len ju ako osobnosť, ale aj všetky jej nedokonalosti od strií až po jej väčšie brucho, keď on vyzerá ako zo športového časopisu.

Jasmine vraj ani po rokoch nechápe, ako môže jej manžel milovať čosi, čo nie je dokonalé, ale vďaka svojmu manželovi sa naučila vlastné telo akceptovať a dokonca ho začala mať aj rada. Napriek tomu, že nemá ploché brucho, natriasa sa pri chodení a jej telo sa výrazne rozpohybuje, keď chce čo i len vybehnúť po schodoch, postupom rokov pochopila, že to nie je najdôležitejší dôvod, prečo ju jej manžel miluje a jeho názor aj prijala. Jasmine dokonca dodáva, že nevynecháva ani návštevu posilňovne a kritikom odkazuje, že je úplne zdravá a bude tu pre svoje deti aj ďalšie desiatky rokov. Odmieta obvinenia, že by svojimi fotografiami propagovala nezdravý životný štýl, len chcela svojim fanúšikom poskytnúť aj rozdielny pohľad na jej život.









Domov
Zdieľať
Diskusia