Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. mája 2017, 14:50
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Krásna Ashley Graham zo seba zhodila všetky šaty v mene boja za to, aby ženy milovali svoje telá. Nič si nerobí z celulitídy ani zo strií

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Ashley je skvelou ambasádorkou ženskej krásy.

Modelka Ashley Graham sa na našom webe objavila už niekoľkokrát a vďaka svojmu životnému štýlu už zaujala milióny ľudí po celom svete. Ashley nepatrí medzi tie najchudšie ženy, ale svoje telo skutočne miluje a menšie nedostatky si prestala všímať už na strednej škole. V rámci letného vydania Body is Beautiful magazínu V Magazine sa dokonca Ashley odviazala, zhodila zo seba všetko oblečenie a ochotne zapózovala známemu fotografovi Mariovi Sorrentimu. Na skvelých fotografiách pritom nevidno len jej odhalené prsia, ale drvivú väčšinu jej tela aj s nedokonalosťami, ktoré Ashley stihla počas niekoľkých rokov svojej kariéry premeniť na svoje prednosti.

 

Žiadnym problémom pre ňu nie je viditeľná celulitída a už dávno sa prestala cítiť zvláštne pri pohľade na svoje strie, takže z Ashley by si skutočne mohli zobrať príklad mnohé mladé či staršie ženy, ktoré sa za svoje telá hanbia, aj keď na to v podstate nemajú dôvod. Ashley dokonca svoju odvahu posunula až na takú úroveň, že zo seba zhodila všetky šaty, čo ty samozrejme robiť nemusíš, ale aspoň vidíš, že život je o tom, aby si svoje telo milovala a nie ho nenávidela. 





Domov
Zdieľať
Diskusia