Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. mája 2017, 21:23
Čas čítania 0:00
Jakub P.

A$AP Rocky vzdáva poctu Rafovi Simonsovi novou skladbou, na ktorej rapuje i Frank Ocean

HUDBA ASAP ROCKY RAF SIMONS
Uložiť Uložené

Óda na Rafa Simonsa vychádza zo spolupráce A$AP Rockyho, Franka Oceana, Quava, Lil Uzi Verta a Playboi Cartiho.

Skladbu RAF teasoval A$AP Rocky už dávnejšie, no až do dnešného dňa sme okrem krátkej ukážky nič z tejto ódy na návrhára Rafa Simonsa nepočuli. Prišla však ďalšia epizóda rádia Blonded, ktoré má na starosti Frank Ocean, a veci sa zmenili. Do sveta sa totiž dostala celá pieseň a to nielen v jednej verzii, ale rovno v dvoch. Okrem Pretty Flacka sa na tracku objavujú aj Quavo z Migos, Lil Uzi Vert, Playboi Carti, starajúci sa o ad-libs, a Frank Ocean. Práve kvôli poslednému menovanému má song RAF dve verzie, pretože americký spevák sa rozhodol, že naň nahrá dve rozdielne slohy. Obe však majú niečo spoločné, a tým je fakt, že Frank na nich rapuje.

Kto bližšie sleduje tvorbu A$AP Rockyho, iste vie, že móda v jeho textoch nie je ničím novým, práve naopak. Rafa považuje za pioniera, čo sa navrhovania oblečenia týka, a tak mu takýmto spôsobom vzdáva hold. Obe verzie skladby si môžeš vypočuť nižšie (momentálne jednu z internetu zmazali), pričom zatiaľ nie sú k dispozícii v štúdiovej kvalite, preto ten horší zvuk. Tak či onak, snáď si nájdu pevné miesto v prehrávačoch všetkých milovníkov módy a hudby.

 

Domov
Zdieľať
Diskusia