Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. mája 2017, 1:17
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Nebojácny medveď sa stal hviezdou internetu. Chcel sa vlámať do domu, keď zacítil koláčiky, ale našťastie to zasúvacie dvere vydržali

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Medveď svojimi pokusmi otvoriť dvere rozosmial internet.

Čokoláda vie zlepšiť náladu prakticky takmer každého človeka na tejto planéte, ale zdá sa, že jej vôňu najnovšie vedia oceniť už aj medvede. Jedna rodina z amerického Connecticutu len neveriacky pozerala na to, ako na ich terasu pribehol zvedavý medveď a dokonca sa mu podarilo odstrániť aj jednu časť z dverí, avšak našťastie ich už nedokázal odsunúť, čo by zrejme dopadlo dosť hrozivo. Majitelia domu tak v bezpečí svojho príbytku sledovali to, ako sa veľký medveď snaží dostať cez dvere a až po chvíli pochopili, prečo to tak vlastne je. V tej chvíli piekli čokoládové koláčiky a ich vôňa bola zrejme až taká prenikavá, že zaujala aj medveďa, ktorý sa odvážil zájsť na návštevu a zistiť, či by sa nejaký kúsok neušiel aj jemu. Rodina rýchlo po úvodnom strete s medveďom zavolala na políciu a upozornila bezpečnostné zložky na to, čo sa práve odohráva pred dverami na ich terase, ale medveď to po chvíli vzdal a radšej utiekol preč.




Domov
Zdieľať
Diskusia