Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. mája 2017, 11:00
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Vydaj sa na štvormesačnú cestu plnú alkoholu a cestovania. Americká firma vyrábajúca vína ti môže splniť tvoj pracovný sen

ZAUJÍMAVOSTI ALKOHOL USA VÍNO
Uložiť Uložené

Union Wine Company hľadá človeka, ktorý sa bude o ich plechovkové vína starať štyri mesiace.

Si šťastný, keď vzdialene od domova preskúmavaš nové zákutia Zeme a zároveň jednoducho len tak nedokážeš nepodľahnúť dobrému vínu?  Ak áno, je dosť možné, že si práve objavil svoj dream job. Určite si už postrehol, že svet dobíjajú aj vína v plechovke, čím nahradzujú tradičnú romantiku pri krvavočervených západoch slnka. Zaujímavý trend preniká do povedomia ľudí najmä v Spojených štátoch amerických, tamojšia spoločnosť Union Wine Company si však povedala, že to jednoducho nestačí a zaujímavý zvrat vo svete vína treba marketingovo posilniť ešte viac.

Vydaj sa na štvormesačnú cestu plnú alkoholu a cestovania. Americká firma vyrábajúca vína ti môže splniť tvoj pracovný sen
Zdroj: israel21c

Hľadajú preto skutočného milovníka vína, ktorý by bol ochotný obsadiť pozíciu takzvaného Canbassadora. Tomu chcú na štyri mesiace zveriť parádnu dodávku, vintage Citroën pochádzajúci ešte z roku 1972. A navyše bude plná kvalitného alkoholu. V novej práci by si sa vyprahnutou Severnou Amerikou motal len ty sám a tony vína v tvojom novom mobilnom vínnom bare. Povinnosťou totiž bude navštevovať zaujímavé gastronomické festivaly a veľtrhy, kde budú môcť miestni ľudia okúsiť, ako chutí víno mimo sklenenej fľaše.


Celá vínna tour začína v Oregone, pokračuje na East Coast a odtiaľ sa vracia späť. Jediné negatívum tejto práce je fakt, že ani v USA nie je povolený alkohol za volantom. Na okúsenie tvojho nákladu si tak budeš musieť vyhradiť čas až po prejazdení dennej dávky kilometrov.

Domov
Zdieľať
Diskusia