Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. mája 2017, 14:59
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Sploď na dovolenke dieťa a peniaze za zájazd dostaneš naspäť. Slovenská cestovná kancelária BUBO podporuje demografický vývoj skvelou kampaňou

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Lákavá príležitosť, ako sa vybrať niekam do sveta.

Slovenskej cestovnej kancelárii BUBO sa v posledných mesiacoch mimoriadne darí, a tak si jej zástupcovia pripravili pre verejnosť zaujímavú akciu. Po príchode mesiaca máj, čo je vlastne lásky čas, sa v médiách objavila vtipná kampaň, ktorá vyhlasuje, že ak sa cez BUBO v máji vydáš na dovolenku a splodíš na nej dieťa, po návrate ti cestovná kancelária vráti časť peňazí. Lákavá ponuka pritom nie je žiadny výmysel, ale skutočná kampaň od BUBO, a tak sa spoločne poďme pozrieť na to, čo všetko musíš splniť na to, aby si mal svoju exotickú dovolenku vďaka budúcemu potomkovi za nižšiu cenu.

BUBO svoju kampaň postavilo na tom, že sa snaží podporovať demografický vývoj na Slovensku a zapojilo do nej ešte aj odborníka, lekára MUDr. Petra Mareša z gynekologicko-pôrodníckeho oddelenia Sanatória Koch v Bratislave, ktorého úlohou bude potvrdiť, že bolo dieťa splodené priamo na dovolenke. Ak sa teda počatie dieťaťa potvrdí, BUBO ti vráti plnú sumu, ktorú za zájazd zaplatila ženská polovička, čo v princípe znamená, že čím drahší zájazd si vyberiete, tým vyššiu sumu potenciálne po počatí dostanete. Cestovná kancelária BUBO si dokonca uvedomuje, že mnohé mladé páry nemajú hneď v tejto chvíli našetrených dostatok peňazí na to, aby zaplatili celú luxusnú dovolenku, a tak všetkým umožnia zaplatiť len 500-eurovú zálohu a zostatok doplatiť krátko pred odchodom. Ďalšie súčasti atraktívnej akcie a možnosti, ako získať skvelú cenu za zájazd aj keď práve neplánujete otehotnieť, nájdete na špeciálnej stránke Cestujte a množte sa. Inšpirovala sa však slovenská cestovka dánskou kampaňou na podporu pôrodnosti spred dvoch rokov?

Domov
Zdieľať
Diskusia