Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. mája 2017, 17:25
Čas čítania 0:00
Tomáš Macho

Chlapík sa pokúša predať 20-ročné auto tým najkomickejším spôsobom. Inzerát so špeciálnymi efektami pobavil celý internet

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Vitara do vesmíru!

Eugene Romanovsky pochopil, že auto-bazárové weby sú preplnené inzerátmi s vozidlami naberajúcimi na veku a predať auto staršie ako 20 rokov nemusí byť až také jednoduché. Zaujať potenciálneho kupcu možno rôznymi spôsobmi od nelegálneho stáčania kilometrov, cez rôzne servisovanie, motorové úpravy až po tak trochu nezvyčajný spôsob - videoinzerát v podobe kvázi reklamného spotu s použitím špeciálnych efektov. Komicky poňaté video zobrazuje viac než 20 ročné Suzuki Vitara jazdiace tými najbizarnejšími trasami. Okrem kľučkovania pomedzi dinosaurov sa dozvedáme, že Vitara bezproblémov zvláda potápanie, veternú smršť a defakto aj let do vesmíru. Predpokladáme, že ide o príplatkovú výbavu. Mimochodom, vedeli ste, že Vitara sa na malý okamih objavila aj v jednej z tých drsnejších scén Mad Maxu a taktiež stála pri osadení vlajky na Mesiaci? Skutočne pôsobivé autíčko s bohatou históriou, ktorého kľúče sa po rozšírení videa zrejme v Eugenových rukách príliš dlho neohrejú. 

Domov
Zdieľať
Diskusia