Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. apríla 2017, 20:21
Čas čítania 0:00
Richard Balog

10 najatraktívnejších slovenských a českých blogeriek, ktoré vám veľmi ľahko pomotajú hlavu

MÓDA
Uložiť Uložené

Blogovanie o móde je v súčasnosti trendom, ktorému podľahli aj Slovenky a Češky, spomedzi ktorých sme sa pokúsili vybrať tie najpríťažlivejšie.

Ako sme už párkrát v minulosti načrtli, tak ženská krása a móda idu spoločne ruka v ruke už od nepamäti, čoho jasným príkladom sú aj slečny a dámy z našich končín venujúce sa blogovaniu. Dostávame sa tým pádom aj k druhému známemu faktu, že naše milované zástupkyne nežnejšieho pohlavia zo Slovenskej a Českej republiky sú vôbec najkrajšie na svete.

Toľko k všeobecne známym faktom a postupným tempom sa môžeme presunúť k výberu 10 najatraktívnejších módnych blogeriek, ktoré to vedia. Väčšinu nami vybraných krások už zrejme budete poznať, keďže sa nejedenkrát objavili aj v pravidelných súhrnoch toho najlepšieho, čo sa týka módy, z našich ulíc. Poďme už teda na to. 

P.S. - Výber je bez poradia.

_______________________________________________________________________________________________

Laura / laurinstyle.com / @lauismyname

Ako prvú sme sa rozhodli zaradiť pôvabnú slečnu momentálne žijúcu na severe našej republiky, ktorá nás ihneď očarila svojím úsmevom, štíhlou postavou a taktiež zaujímavým štýlom obliekania. Stále ešte iba 22-ročná Laura je s módou v úzkom prepojení už dlhší čas a to aj vďaka príležitostnému modelingu, ale so svojím blogom "oslávila" prvé výročie len pred pár týždňami.  Nič mu to ale neuberá na kvalite, o čom sa môžete presvedčiť aj sami skrz link priložený vyššie. Dnes sme ale pre vás vybrali zábery plné prirodzenej krásy našej obľúbenkyne.

Lenka / lenkabrisiakova.blogspot.co.uk / @lenkabrisiakova

Modrooká blond kráska nesmie vo výbere chýbať. Dôvod je veľmi prozaický, svojím šarmom, krásou a pôvabom si nás Lenka dokázala získať a stále sme jej tajnými fanúšikmi. Bohužiaľ, najbližšou vetou sklameme všetkých pánov, keďže sympatická modelka a cestovateľka je šťastne zadaná, čím sa šance na získanie jej srdca blížia k nulovej hranici. Aspoň, že na tých sociálnych sieťach je stále mimoriadne aktívna.

 

A post shared by Lenkabriska (@lenkabrisiakova) on

 

A post shared by Lenkabriska (@lenkabrisiakova) on

 

A post shared by Lenkabriska (@lenkabrisiakova) on

Eliška / timetofit.com / @timetofit 

Po dvoch príťažlivých Slovenkách prichádza na rad aj zástupkyňa českej krásy, ktorú hlavne naši pravidelní čitatelia s istotou poznajú. Reč je samozrejme aj o 23-ročnej Eliške z Prahy pôsobiacej ako osobná trénerka vo fitness. Zástankyňa hesla "v jednoduchosti je krása" podľa vlastných slov módu miluje nadovšetko a do veľkej miery to je aj vidieť, rovnako ako fakt, že sa každodenne venuje cvičeniu. Viac vám už ale napovie trojica záberov ukrytá trochu nižšie. 

Barborka / voguehaus.com / @fashioninmysoul

Pri pekných slečnách pochádzajúcich z Českej republiky ešte aspoň krátku chvíľu pobudneme, keďže ako ďalšiu si predstavíme tmavovlasú Barborku žijúcu v Nemecku. Štíhla milovníčka zväčša luxusných kúskov známych módnych domov patrí so svojím blogom medzi tie najúspešnejšie v našich končinách. Atraktívna 18-ročná študentka nás však zakaždým ohúri aj nespochybniteľným šarmom a noblesou sebe vlastnou, pričom predpokladáme, že rovnako tomu tak bude aj u vás. 

Sonička / sonyafichte.com / @sonyafichte

Na striedačku si po dvoch kráskach spoza rieky Morava opäť ukážeme rodáčku z našej milovanej krajiny. Ďalšia tmavovláska, ktorej to pred objektívmi fotoaparátov náramne pristane a väčšinu chlapov dostáva do kolien. Koniec koncov, to ale všetky nami dnes vybrané módne blogerky. Sonička je aktuálne odcestovaná v ďalekom Mexiku, kde ju živí modeling, avšak pravidelne nás skrz Instagram zásobuje zábermi plnými slnečných lúčov a svojej dokonalej figúry. Nie sme proti, skôr naopak a obdobné snímky na 99 % potešia aj vás.

 

A post shared by sonyafichte (@sonyafichte) on

 

A post shared by sonyafichte (@sonyafichte) on

 

A post shared by sonyafichte (@sonyafichte) on

Markétka / marketabartova.com / @marketabartova

Dlhonohú tmavovlásku s vycibreným vkusom nie je azda nutné vôbec predstavovať. Taktiež veľmi mladá, 23-ročná blogerka a fotografka preferujúca vegánsku stravu nám svoje podarené outfity posiela v pravidelných intervaloch a rovnako pravidelne ovláda aj hlasovania v na to nadväzujúcich mesačných súhrnoch. Milá, priateľská a v neposlednom rade mimoriadne príťažlivá Markétka žijúca v Brne vždy dokáže ukážkovo vyzdvihnúť svoju ženskosť a zároveň pôsobí jemne a nevinne.

 

A post shared by Markéta Bártová (@marketabartova) on

 Sára / @saraantal 

Ďalšia z rady mimoriadne atraktívnych slovenských žien, ktorá vďaka modelingu prerazila aj za hranicami našich dvoch malých krajín. Tí čo Sáru už poznajú určite dobre vedia, že istý čas sa venovala aj módnemu blogovaniu, momentálne je však jej stránka dočasne deaktivovaná. Dúfame však v rýchly návrat k písaniu a foteniu outfitov, ktoré sme si veľmi obľúbili. Musíte uznať aj sami, že táto štíhla kráska s výraznými črtami by v našom výbere jednoducho chýbala... Ak ste doteraz čo i len trochu pochybovali, nasledujúce zábery vás ľahko presvedčia. 

Vanessa / vanessasunderjuk.blogspot.com / @vanesslovesyou 

"Reprezentantka" Českej republiky s ukrajinskými koreňmi, ktoré vidieť na sympatickej Vanesske už na prvý pohľad. Blogovanie, vlogovanie, modeling a styling, to všetko sú aktivity, ktoré 18-ročná plavovláska hravo zvláda popri štúdiu. Aj v prípade modrookej krásky platí pravidlo, že menej je takmer vždy viac a to nielen čo sa týka obliekania, ale aj vizáže.

Oliwye / everyday-runway.com / @oliwyesoukupova

Poslednou Češkou je slečna/dáma, s ktorou sme vám priniesli obsiahlý rozhovor a dokonca nám dovolila naskytnúť aj do svojho nového príbytku. Reč je samozrejme o vyššie menovanej majiteľke módneho blogu oceneným aj ako vôbec najlepším za obdobie medzi rokmi 2014 - 2015. Drobná blondínka s plnými perami a prenikavým pohľadom nemá problém ani s výrazne odvážnymi outfitmi, avšak vždy dokáže rozoznať primeranú hranicu vkusnosti. Naše srdcia si Oliwye získala a pravdepodobne nebudeme príliš ďaleko od pravdy, ak budeme tvrdiť, že určite nie sme sami. 

Ivanka / sweetladylollipop.com / @sweetladylollipop

To najlepšie na úplny koniec? Posúdenie s radosťou prenecháme vám. Rodáčka z malého mestečka pri Poprade s názvom Svit postupne preniká so svojím blogom zameraným na módu do čoraz vyšších sfér a my jej úprimne držíme palce. Večne pozitívne naladená plavovláska so žiarivým úsmevom a dokonale štíhlou postavou vám pomotá hlavu cez zábery priložené nižšie, pričom my nie sme žiadnou výnimkou. Nebudeme vás už teda zbytočne naťahovať ďalšími slovami a presunieme sa rovno k tomu najlepšiemu

V prípade, že sa o módne dianie zaujímate trochu bližšie, tak určite nezabudnite navštíviť ani našu stránku Móda Refresher, ktorá vám poskytne vždy len tie najzaujímavejšie a najhorúcejšie informácie z módneho sveta. Ďakujeme vám!

Anketa:
Ktorá z nami vybraných módnych blogeriek sa vám páči najviac?
Laura
Lenka
Eliška
Barborka
Sonička
Markétka
Sára
Vanessa
Olywie
Ivanka
Laura
20 %
596 Hlasov
Lenka
6 %
177 Hlasov
Eliška
5 %
138 Hlasov
Barborka
3 %
83 Hlasov
Sonička
8 %
227 Hlasov
Markétka
8 %
237 Hlasov
Sára
6 %
186 Hlasov
Vanessa
6 %
179 Hlasov
Olywie
13 %
384 Hlasov
Ivanka
25 %
734 Hlasov
Domov
Zdieľať
Diskusia