Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. marca 2017, 13:48
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Ako by vyzeral tvoj život, keby si bol celebritou? V slovenskom sociálnom experimente zostali náhodní ľudia obklopení besniacimi fanúšikmi

ZAUJÍMAVOSTI EXPL0ITED
Uložiť Uložené

Mnoho ľudí si status celebrity rado ponechalo.

Peter Altof alias Expl0ited pravidelne zásobuje svojich fanúšikov zaujímavou a obohacujúcou tvorbou. Často sa venuje i sociálnym experimentom či prankom a tentokrát sa vybral cestou prvej voľby. Zvolal niekoľko desiatok svojich fanúšikov na námestie pri bratislavskej Eurovei, s ktorými sa rozhodol dopriať aj bežným ľuďom niekoľko sekúnd slávy. V praxi to prebiehalo tak, že jeden z kolektívu bude predstierať, že si všimol nejakú známu celebritu zosobnenú náhodným okoloidúcim, pričom na daného človeka poriadne nahlas upozornil. A akoby zhodou okolností sa odniekadiaľ prirútilo veľké množstvo kvázi fanúšikov, ktoré sa s náhodným človekom chceli odfotiť, pričom vznikol obrovský krik, ruch a hurhaj. Peter však na konci väčšinou prezradil, že ide len o zaujímavý experiment, niektorí ľudia sa to však nedozvedeli a bez priznania si status celebrity ponechali. Ako teda vyzerá každá prechádzka slávneho človeka sa môžeš dozviedieť od Peťa sám.

Domov
Zdieľať
Diskusia