Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. marca 2017, 14:56
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Ako to dopadne, keď sa hráči NBA snažia učiť češtinu spoločne s jediným českým zástupcom Tomášom Satoranským?

ŠPORT NBA
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Počas Czech Heritage Night, teda v preklade tematickej českej noci v NBA, si hráči skúsili prečítať a preložiť zopár komplikovaných slov.

Fanúšikovia najkvalitnejšej basketbalovej ligy sveta mali možnosť počas neďeľnajšej noci sledovať zápas medzi Washingtonom a Orlandom, ktorý bol veľmi špeciálnym hneď z viacerých dôvodov. Snáď tým najhlavnejším bola skutočnosť, že sa NBA rozhodla tento deň venovať Česku, teda konkrétne jeho jedinému reprezentantovi, ktorým je Tomáš Satoranský. Czech Heritage Night nakoniec dopadla nad očakávania, keďže sa Tomášovmu tímu podarilo zvrátiť nepriaznivý výsledok a aj napriek tomu, že jeho Washington pôvodne prehrával až o 17 bodov, nakoniec sa mu podarilo o jeden zvíťaziť.

Ešte predtým si so svojimi kolegami našiel čas zažartovať pred kamerouTrey BurkeBradley Beal boli ochotní skúsiť si, aké by to bolo, keby boli nútení učiť sa češtinu a čítali komplikované slová, ktoré sa následne snažili aj prekladať. Výsledok už snáď ani nie je potrebné ďalej komentovať, veď posúďte sami. 

Domov
Zdieľať
Diskusia