Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. marca 2017, 9:16
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Emma Watson neváhala odhaliť svoje krivky na fotografiách pre magazín Vanity Fair. Jej dekolt vyvolal na internete búrlivé reakcie

ZAUJÍMAVOSTI EMMA WATSON
Uložiť Uložené

Emma vie, ako spropagovať svoj nový film.

Herečka Emma Watson sa v minulosti mnohokrát ostro vyjadrovala proti nerovnostiam medzi mužmi a ženami v spoločnosti a samú seba označila za veľkú feministku, avšak Emminu najnovšiu sériu fotografií pre magazín Vanity Fair jej feministická komunita neznáša najlepšie. Emma sa postavila pred objektív fotografa Tima Walkera a aj keď jej fotografie nepatria do kategórie škandalózne či príliš šteklivé, na jednej z nich má vrchnú časť tela úplne nahú a zakrytú len nepatrne, takže čitatelia nemali žiadny problém predstaviť si tých niekoľko zostávajúcich centimetrov jej dekoltu.

Britská herečka sa najnovšie objavuje vo filme Kráska a zviera, o ktorom hovorí, že jej pomohol stať sa ozajstnou ženou a dospieť, čo však ťažko znášajú jej doterajší podporovatelia. Viacerí novinári a tisíce fanúšikov na sociálnych sieťach sa rozhodli Emmu silno skritizovať za to, že sa z nej stal obyčajný pokrytec, pretože doteraz hlásala, ako veľmi podporuje feminizmus a potom zo seba zhodí šaty a akosi pred objektívom zabudne na všetko, kvôli čomu za ženy doteraz bojovala. Najskôr teda mala silné reči o rozdielnych platoch medzi mužmi a ženami či rozdielnom počte žien a mužov v top pozíciách a potom sa jednoducho obnaží, čo ostatní nepovažujú za veľký prejav boja za rovnosť pohlaví.


Domov
Zdieľať
Diskusia