Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. februára 2017, 22:32
Čas čítania 0:00
Jakub P.

Posiela The Weeknd odkaz Justinovi Bieberovi? Nová skladba je pravdepodobne opäť o Selene

HUDBA JUSTIN BIEBER SELENA GOMEZ THE WEEKND
Uložiť Uložené

Abel sa objavuje ako hosť na skladbe Some Way od NAV-a a (ne)nápadne reaguje na slová Justina Biebera.

Je verejne známe, že The Weeknd aktuálne chodí so Selenou Gomez, ktorá mala predtým čo-to dočinenia s Justinom Bieberom. Ten dal v poslednej dobe dosť najavo, čo si o novom prominentnom páre myslí a na adresu The Weeknda povedal, že jeho hudba je slabá. Následne si neodpustil ani menší vtip, keď sa vyjadril, že momentálne je jeho favoritom medzi skladbami Starboy. Reakcia z druhej strany však neprišla, teda až doteraz.

Abel si pravdepodobne šetril svoju odpoveď na vhodnejšiu príležitosť, ktorou sa stala nová skladba. Jazdec stajne XO je síce len hosťom na onej piesni, no to mu nezabránilo zaspievať niekoľko riadkov, ktoré rezonujú internetom. Predtým, než sa k ním dostaneme, si však povedzme, že song nesie názov Some Way a jeho autorom je NAV. Vo Weekndovej slohe odzneli riadky ako: "I think your girl, think your girl, fell in love with me / She say my fuck and my tongue game a remedy," ktoré v momentálnej situácii vyzerajú ako jasný odkaz Biebsovi. Torontský spevák sa tu ale nezastavil a aj refrén poňal podobným spôsobom: "Oh yeah, yeah, I just hit a lick and I know you feelin' some way / I just took that chick, and I know you feelin' some way, oh yeah." Vyzerá to tak, že na svet prišiel track, ktorý si JB v aute nepustí, ale, na druhej strane, pár Selena a The Weeknd ho budú počúvať jedna radosť. 

Domov
Zdieľať
Diskusia