Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. februára 2017, 9:06
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Ako ľudia zareagujú, keď si v knižnici nechtiac pustíš trápnu skladbu naplno? Úsmevný žartík niektorých študentov priviedol až do kŕčov

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Spievanie hitu Baby od Justina Biebera ti na sympatiách asi veľa nepridá.

Eugene Yakovlev ešte minulý november natočil žartík s názvom Accidentally Blasting Embarrassing Songs in the Library a po jeho nečakanom úspechu sa musel pustiť aj do pokračovania. Celý princíp tohto konceptu spočíva v tom, že si Eugene sadne medzi študentov v knižnici, chvíľu počká a potom sa tvári, že počúva hudbu vo svojich slúchadlách, aj keď ju v skutočnosti naschvál pustil na celú miestnosť. Nebolo by na tom možno nič zábavné, keby Eugene počúval bežné skladby, ale on si užíva melódie tých najjemnejších a najromantickejších pesničiek pre dievčatá, čo ľuďom sediacim okolo neho nedovolí nezasmiať sa. Niektorí predstierajú, že ho nepočujú, iní radšej hneď zakročia a ďalší sa len skrúcajú v kŕčoch, keď sa chlapík baví na skladbe Baby od Justina Biebera nevediac o tom, že to počujú všetci v knižnici.

Domov
Zdieľať
Diskusia