Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
6. februára 2017, 17:56
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Niekedy sa rozpúta peklo na Zemi, keď tvoja frajerka dostane krámy. Do slovenského skeču sa budú vedieť vžiť mnohí chlapi

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Nie je to jednoduché ani pre jedného.

Matej Zrebný nezaháľa, neustále pracuje a tentoraz prichádza s novým skečom o téme, ktorou si každý mesiac prechádza väčšina párov. Ženská menštruácia na jednej strane znamená, že na potomkov môže muž ešte zabudnúť, ale zároveň privádza ženy do stavov, kedy ich vie rozčúliť aj tá najbanálnejšia maličkosť a odrazu sa ocitnú na pokraji nervového zrútenia. Matej teda s Lukášom Frlajsom vo vedľajšej úlohe a so svojou ochotnou kamarátkou vyrobili skeč, do ktorého sa budú môcť vžiť najmä páni, ktorí si postupne zvykajú na to, že ich priateľkám počas tohto obdobia v mesiaci vadí aj intenzívnejšie dýchanie a jednotlivé prívaly emócií nevedno kontrolovať ani zastaviť. Jednou z overených metód, ako svoju priateľku upokojiť, je poskytnúť jej dostatok čokolády a sladkostí, aby ju to aspoň trochu otupilo, takže ak sa v budúcnosti v tejto situácii nájdeš, aspoň budeš vedieť, čo treba robiť.

Domov
Zdieľať
Diskusia