Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. februára 2017, 14:41
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Deti si so svojimi rodičmi po prvýkrát spoločne zafajčili marihuanu. Dobre sa zasmiali, ale objavila sa aj náhla nevoľnosť

ZAUJÍMAVOSTI DETI MARIHUANA
Uložiť Uložené

Marihuana očividne nie je pre každého.

V poslednom čase sa v krajinách po celom svete začína uvoľňovať legislatíva týkajúca sa užívania marihuany. V Nemecku ju len nedávno zlegalizovali na lekárske účely a v Spojených štátoch amerických by si ju napríklad v štáte Colorado legálne zohnal v špecializovaných obchodoch, a tak niet divu, že s ňou súvisí aj hromada nového obsahy na internete. Najnovšie video z dielne WatchCutVideo si na gauč pozvalo niekoľko dvojíc zložených z rodiča a potomka, pričom sa naše páry nešli rozprávať o súčasnej situácii v spoločnosti, ale pohodlne si sadnúť a po prvýkrát v živote si zafajčiť marihuanu v spoločnosti toho druhého. Niektorí rodičia svojimi reakciami a skúsenosťami prekvapili, iným zase po chvíľke prišlo nevoľno, a my len na záver dodávame, že takýto experiment by si určite v súčasnosti so svojimi rodičmi skúšať nemal. Len tak pre istotu.   

Domov
Zdieľať
Diskusia