Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. januára 2017, 11:26
Čas čítania 0:00
sandra

Týchto 15 krások určite nesmie chýbať na tvojom Instagrame. V roku 2017 o nich rozhodne budeme počuť

MÓDA
Uložiť Uložené

Aké tváre zo sveta modelingu majú za sebou raketový štart?

Majú anjelsky krásnu tvár a dokonalé telo, ich kariéra stúpa závratným tempom a počet followerov na Instagrame im deň za dňom rastie. Reč je o nových začínajúcich modelkách, ktoré sme mali možnosť vidieť na tých najlepších udalostiach roka 2016. Okrem kampaní známych značiek, predvádzali pre zvučné mená a zúčastnili sa módnych prehliadok po celom svete. Nájdete si medzi týmito kráskami svoju favoritku?

Dilone

Táto kučeravá kráska bola súčasťou kampaní pre svetové značky ako Versace a Coach. Zúčastnila sa obľúbenej  módnej prehliadky Victoria's Secret Fashion Show 2016 a dostala sa aj do zoznamu Top 50 modeliek tmavej pleti. 

 

What a wonderful place you are, Stockholm. Till next time ✌✈

Fotka uverejnená používateľom Dilone (@_dilone),

Ebonee Davis

Uplynulý rok bol pre ňu perfektným štartom k úspešnej kariére. Ebonee sa stala tvárou kampane pre Calvina Kleina a taktiež napísala esej o tom, ako môže módny priemysel pomôcť v boji proti rasizmu. Za zmienku stojí určite aj účasť na prehliadke Yeezy Season Spring/Summer 2017.

 

"The most common way people give up their power is by thinking they don't have any.” --Alice Walker #MyCalvins

Fotka uverejnená používateľom ebonee davis (@eboneedavis),

Lameka Fox

V pridávaní selfies na Instagram sa dostala na level master, ale jej fotky naozaj stoja zato. Spomedzi topmodiek si "vybojovala" Lameka svoje miesto medzi anjelikmi, kde okrem spodného prádla predviedla svoju krásnu postavu. V uplynulom roku predvádzala taktiež pre značky ako Kenzo, Miu Miu či Stellu McCartney.

 

⚡#tb

Fotka uverejnená používateľom Lameka Fox (@lamekafox),

Mackinley Hill

Mladšia sestra top modelky Taylor Hill je ešte "mláďatkom" vo svete modelingu, ale veríme, že krásne oči a obočie, ktoré majú v rodine, jej prinesú budúcnosť ako z rozprávky. Aj keď je trochu deprimujúce, že na scénu prichádzajú znova dve krásne sestry a modelky. Gigi a Bella nám už spôsobili dosť veľké depky, no nie? 

 

The fluff ball is Tate

Fotka uverejnená používateľom Mackinley Hill (@mackinley_hill),

 

Yo @taylor_hill

Fotka uverejnená používateľom Mackinley Hill (@mackinley_hill),

Robin Hölzken

Prirodzene krásna brunetka s dokonalým telom, ktoré by jej nejedna z nás závidela, nafotila minulý rok kampane pre Calzedoniu a spolupracuje aj s našou obľúbenou značkou spodného prádla - Victoria's Secret. Vôbec by nás neprekvapilo, ak by tento rok otvárala túto veľkolepú show.

 

Fun day shooting with @victoriassecret // thank you for making me pretty @yinnawang and @mrtonykelley ✨

Fotka uverejnená používateľom Robin Marjolein Holzken (@robinmarjolein),

 

Summer in the city ☀ #nyc

Fotka uverejnená používateľom Robin Marjolein Holzken (@robinmarjolein),

Stormi Bree

Áno, toto dievča je dokonalým príkladom toho, po čom túži nejedna žena. Neskutočné črty tváre, bezchybná postava, okrem toho vie spievať, robí si vlastnú hudbu a venuje sa ako inak modelingu. Ale nezúfajte baby, veď ako sa vraví, dôležitá je vnútorná krása. 

 

Me- "what should I caption this?" Him- "it's my birthday b*tch." Ahahahaha

Fotka uverejnená používateľom ⚡⚡⚡⚡⚡⚡STORMI⚡⚡⚡⚡⚡⚡ (@stormibree),

 

Writing writing always writing

Video uverejnené používateľom ⚡⚡⚡⚡⚡⚡STORMI⚡⚡⚡⚡⚡⚡ (@stormibree),

Chase Carter

Táto bahamská bohyňa má u nás veľké plus za to, že má všetko v paži, na nič sa nehrá a užíva sa život tak, ako sa užívať má. Kto by si s takým telom a tvárou neužíval, však? Chase sa objavila napríklad v kampaniach značiek Nike, VS Pink a spoluprácu uzatvorila aj s kozmetickým gigantom Maybelline. 

 

Did someone say pancakes and coffee? @jordenkeith

Fotka uverejnená používateľom Chase Carter (@lilbabycheezus),

 

It was cold.. Don't hate. I just have a weakness for @laurapolko hair styles ... @solidandstriped Captured by the amazing : @derekkettela

Fotka uverejnená používateľom Chase Carter (@lilbabycheezus),

Zuri Tibby

Aj keď nepatrí medzi anjelikov Vicotria's Secret dlho, po poslednej prehliadke, ktorá sa uskutočnila v Paríži vystrelila jej kariéra do výšin závratným tempom a získala status ambasádorky pre Victoria's Secret's PINK. Mladá Zuri sa už stihla objaviť v magazínoch Vogue Japan a Vogue Italia a taktiež v Teen Vogue, keď mala len 17 rokov.

 

Golden hour with my @vspink fam

Fotka uverejnená používateľom Zuri (@angelzuri),

 

❄❄❄❄

Fotka uverejnená používateľom Zuri (@angelzuri),

Theresa Hayes

Spolupráca so svetovou značkou Louis Vuitton je celkom dobrým štartom, čo poviete? Toto je Theresa, ktorej oči zhypnotizujú asi každého, kto sa na ňu pozrie a podľa magazínu Vogue patrí k začínajúcim modelkám, o ktorých v roku 2017 budeme rozhodne počuť.

 

Leather on leather on leather with @elizahoyland

Fotka uverejnená používateľom Theresa Hayes (@teeee_yourfav),

 

Slick Woods

Neexistuje žiadna modelka ako Slick. Je unikátna, od jej vyholenej hlavy až po životný štýl, ktorý sa nebojí ukazovať svetu a rozhodne patrí k najzaujímavejším zjavom vo svete modelingu. Aj keď svoju kariéru odštartovala pomerne nedávno, stihla už kampaň pre Calvina Kleina a prehliadku Yeezy Season 4 pre Kanyeho. 

 

@vmagazine

Fotka uverejnená používateľom @slickwoods,

 

May your belt be as long as your bankroll

Fotka uverejnená používateľom @slickwoods,

Clara McGregor

Nikto by neveril, že táto mladá krásna brunetka je dcérou úspešného herca Ewana McGregora. My by sme ju skôr tipovali na jeho milenku alebo priateľku, ale dcéra? Clara pôsobí veľmi prirodzene a jej spolupráca s Wilhelmina Models jej zaručuje skvelý štart vo svete modelingu. Fotky, ktoré zverejňuje na svojom Instagrame prezrádzajú, že je rodinný typ, no zároveň miluje cestovanie.

 

✈✈

Fotka uverejnená používateľom claramcgregor (@claramcgregor),

 

Somewhere above the trees

Fotka uverejnená používateľom claramcgregor (@claramcgregor),

Tina Kunakey

Jednou z vecí, ktorú tejto modelke môžeme závidieť sú bezpochyby jej nádherné kučeravé vlasy. Patrí medzi tie ženy, ktoré sa svetu "ukážu" kľudne aj bez make-upu. Koniec koncov je aj tak dosť ťažké rozhodnúť sa, či táto exotická kráska vyzerá lepšie s make-upom alebo bez neho.

 

wearing my dress by @reindersjm

Fotka uverejnená používateľom Tina Kunakey Di Vita (@tinakunakey),

Carlota Kohl

Jedna z modeliek, ktorá rada stojí aj na druhej strane objektívu. Kohl sa živí tým, že sama fotí a zároveň jej krásu zachytávajú aj iní fotografi. Mohli sme o nej počuť v spolupráci so zvučným menom zo sveta módy, Marcom Jacobsom a v roku 2016 sa objavila aj v kampani Adidas Originals x Urban Outfitters.

 

sunshine today for my favorite @miaouxx_

Fotka uverejnená používateľom Carlotta ツ (@carlottiica),

 

A-hoe matey ! ⚓ #internationalgirlcrew

Fotka uverejnená používateľom Carlotta ツ (@carlottiica),

Gabrielle Richardson

Ako zakladateľka - Art Hoe Collective sa Gabrielle zameriava na umelcov a prostredníctvom "online sveta" vytvára komunitu, v ktorej si vie každý presadiť svoje umelecké výtvory. Okrem toho je samozrejme modelkou a jej Instagram nám okrem umenia ponúka pôsobivé selfies či módne fotografie. Mimochodom, neholí sa pod pazuchami a vyvracia reči o tom, že modelky musia byť len kosť a koža.

 

the US government should give African Americans free genealogical tests tbh.

Fotka uverejnená používateľom West Indian Art Heaux ™ (@fridacashflow),

Salem Mitchell

Pehy. Práve to je prvá vec, ktorá sa na tejto modelke nedá prehliadnuť. Skvelé je, že sa za ne nehanbí a tak dodáva sebavedomie a odvahu dievčatám a ženám, ktoré sa hanbia za rôzne "nedokonalosti" na svojom tele. Mitchell na svojom instagrame spája fotografie z bežného života tínedžerky a modelky zároveň. 

 

happy holidays

Fotka uverejnená používateľom SALEM (@salemmitchell),

 

me being happy for @allsaints ✨ #BikerPortraits

Fotka uverejnená používateľom SALEM (@salemmitchell),

Domov
Zdieľať
Diskusia