Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
17. januára 2017, 15:40
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Turisti na Floride nechceli veriť vlastným očiam, keď sa pár metrov od nich prechádzal obrovský krokodíl. Pripomínal im prehistorického dinosaura

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Akoby si sa díval na dinosaura prechádzajúceho sa po Zemi.

Obyvatelia amerického štátu Florida sa počas života s veľkou pravdepodobnosťou stretnú s krokodílmi či aligátormi obľubujúcimi práve miestne močiare a bahenné oblasti, ale pre obyčajného turistu to môže byť zážitok na celý život. V prírodnej rezervácii Circle B Bar Reserve sa skupina turistov prechádzala s cieľom pokochať sa faunou a flórou, ktorú toto miesto obsahuje, lenže ani v najkrajšom sne nečakali, že sa im v celej svojej kráse predstaví aj majestátny aligátor. Jeho dĺžka sa odhaduje na približne 3,6-metra a aj keď zatiaľ neprekonal floridský rekord, ktorý drží aligátor dlhý 4,3-metra, vo voľnej prírode by si sa s týmto chlapíkom asi nechcel stretnúť. Turistom sa pokojne kráčajúceho aligátora podarilo zachytiť aj na videu a všetci sa zhodli, že sa im pred očami vynorili obrázky dinosaurov z dokumentárnych filmov, kde by sa tento aligátor určite nestratil.

Domov
Zdieľať
Diskusia