Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. decembra 2016, 10:55
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Dobrovoľne si vyskúšal najbolestivejšie bodnutie hmyzom na svete. Projektilový mravec v tebe zanechá bolesť po celých 24 hodín

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Akoby ťa postrelili zbraňou.

Existuje iba niekoľko odvážnych ľudí, alebo inak povedané bláznov, ktorí dobrovoľne podstúpili najbolestivejšie bodnutie na celom svete. Jeho pôvodcom je projektilový mravec, v angličtine bullet ant, a o takýchto odvážlivcoch sme písali ešte v roku 2014 a neskôr aj pri článku o otcovi stupnice bolesti Justinovi Schmidtovi. Po menšej odmlke tak na scénu prichádza Coyote z kanálu Brave Wilderness a už na začiatku videa musí byť všetkým jasné, že mu nie je všetko jedno. Bodnutie projektilovým mravcom v tele zanecháva svoje účinky až nasledujúcich 24 hodín a tí, ktorí ho už prežili na vlastnej koži prirovnávajú pocity po bodnutí k postreleniu zbraňou. Ak ťa teda fascinuje hmyz, alebo si len škodoradostný a rád by si videl, akými rôznymi spôsobmi sa človek dokáže zbavovať bolesti, pohodlne sa usaď a vychutnaj si video, v ktorom sa Coyote akoby druhýkrát narodil.

Domov
Zdieľať
Diskusia