Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. decembra 2016, 10:53
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Farebné statusy na Facebooku budú už čoskoro realitou. Sociálna sieť chce posunúť odkazy tvojich priateľov do popredia

TECH FACEBOOK
Uložiť Uložené

Statusy by vraj mali byť viac viditeľné.

Facebook vraj v posledných mesiacoch zaznamenal znižovanie počtu statusov, v ktorých ľudia zdieľajú svoje osobné zážitky a keďže práve takéto statusy stáli za Facebookom pri jeho založení, kompetentní vývojári sa rozhodli trochu ich opäť ozvláštniť. Aby ľudí motivovali písať statusy namiesto zdieľania fotografií či videí, v priebehu niekoľkých dní budú mať užívatelia možnosť pridávať statusy s farebným pozadím. Farebná škála bude síce dopredu určená, takže si vlastnú farbu statusu nebudeš môcť zvoliť, ale v rámci všetkých príspevkov na tvojom Facebooku farebné statusy určite viac vyniknú a to bol presne cieľ sociálnej siete. Facebook je stále nástrojom na spájanie priateľov a známych a práve títo ľudia by mali mať medzi ostatnými príspevkami väčšiu viditeľnosť.

Facebook sa už stihol oficiálne vyjadriť, že zatiaľ budú môcť farebné statusy pridávať iba používatelia na Androidoch, ale čoskoro určite dôjde aj na ľudí s operačným systémom iOS a užívateľov na webe. Napriek spusteniu tejto funkcie len pre Android sa budú farebné statusy zobrazovať každému užívateľovi na všetkých platformách, takže je skutočne len otázkou času, kým bude funkcie sprístupnená pre ostatných.  

Farebné statusy na Facebooku budú už čoskoro realitou. Sociálna sieť chce posunúť odkazy tvojich priateľov do popredia
Zdroj: Facebook
Domov
Zdieľať
Diskusia