Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. decembra 2016, 16:00
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Aké sú dojmy a recenzie kritikov na Assassin’s Creed? Radšej sa na premiéru netešte

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Assassin’s Creed pravdepodobne hernú kliatbu neprelomí.

Tak som tomu veril, a tak veľmi som chcel, aby to bolo dobré, no zdá sa, že Assassin’s Creed sa nepáči žiadnemu filmovejšie zdatnému jedincovi. Zatiaľ čo prvé ohlasy fanúšikov a radových divákov boli nadšené, azda všetci kritici do jedného snímku spláchli. Najviac sa kritizuje scenár, ktorý je plný chýb, nezaujímavých postáv a taktiež údajne vôbec nefunguje pomer súčasnosti a minulosti. Diania v súčasnosti totiž má byť dvojnásobne viac než v stredoveku. Jednak sa to k podobnej tematike nehodí a jednak sú problémom aj postavy. Jediné, čo sa chváli, sú kostýmy, vizuál a akcia, na ktorej si údajne fakt zgustneme.  Herci vraj nemajú čo hrať a záver už tradične odkazujúci na pokračovania tomu tiež nepomáha. 

Na Rottenoch momentálne svieti hodnotenie 4,2/10, pričom 23 z 29 recenzentov dalo palec dole. Pre porovnanie, taký Warcraft je na tom podobne. Priemerné hodnotenie 4,2/10, pričom dalo palec dole 138 zo 191 recenzentov. Osobne sa na to stále trošku teším, no po týchto recenziách je azda jasné, že nejde o žiaden zázrak a kliatba sfilmovaných herných ság sa nezlomila ani tentoraz. Na vlastné oči sa ale presvedčíme až vo štvrtok. 

Domov
Zdieľať
Diskusia