Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. decembra 2016, 20:15
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Rogue One stavilo na praktické efekty a neuveriteľne detailné kostýmy mimozemšťanov. Presvedčte sa o tom v úžasnom videu zo zákulisia

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Okrem najnovšieho traileru si môžete vychutnať aj parádny výlet do zákulisia natáčania, v ktorom režisér Gareth Edwards prezradil, aký sen si vďaka Rogue One splnil.

Od predčasných Vianoc filmových fanúšikov po celom svete, teda očakávanej premiéry Rogue One: A Star Wars Story, nás v týchto chvíľach delí už iba niekoľko málo dní. Trailery poznáme dávno naspamäť, informácie ovládame absolútne dokonale a nektorí z nás si už dokonca určite zadovážili aj lístok do kina. Kým však nadíde onen deň s veľkým D, môžete si skrátiť čakanie najnovším výletom do zákulisia natáčania Rogue One. V nižšie priloženom videu tak spoznáte celkom nové tvory, ich výrobu, za ktorou sú bezpochyby hodiny tvrdej práce, no a v neposlednom rade sa dozviete aj to, aký sen si splnil režisér Gareth Edwards. Navyše, na úplnom konci článku nájdete aj celkom nový trailer. A ten je, ako inak, plný ďalších doposiaľ nevidených záberov. Nadchádzajúci prírastok do sveta Star Wars vstúpi do našich kín už 15. decembra 2016 (predpremiéra o deň skôr) a pokiaľ sa o ňom chcete dozvedieť všetko podstatné, vstúpte do tohto vlákna.

A teraz už sľubovaný trailer.

Domov
Zdieľať
Diskusia