Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. novembra 2016, 21:30
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Hearthstone privíta ďalšie rozšírenie, BlizzCon predstavil Mean Streets of Gadgetzan

TECH
Uložiť Uložené

Ďalší kúsok Azerothu v kartičkách.

Aj keď po niekoľkých nenápadných teaseroch (Blizzard si dal dokonca prácu s botom na Messengeri), stále však príliš včas na to, aby to niekto očakával. Blizzard dnes na tohtoročnom BlizzCone oznámil ďalšie, tento rok už tretie (celkovo ôsme) rozšírenie do hry Hearthstone: Heroes of Warcraft z prostredia World of Warcraft. To sa má niesť v rušnom obchodnom meste Gadgetzan, v ňom však niečo nie je v poriadku. Za nitky podľa traileru a teaserov ťahajú tri skupiny z podzemia, preto možno môžeme očakávať aj mierne odlišné dejové zasadenie, než to, ktoré na nás čaká vo fantastickom Azerothe.

Expanzia s názvom Mean Streets of Gadgetzan obsahuje 132 nových kariet a dočkať sa jej máme na začiatku tohtoročného decembra. Hráči Hearthstonu už nejakú dobu bojujú voči neustálemu a únavnému hraniu proti tým istým nekreatívnym balíkom. To mala zmeniť posledné rozšírenie One Night in Karazhan, no vo finále len pridala viac možností všetkým hráčom. Tým, ktorí hrajú pre radosť a nie únavnú výhru ostáva len dúfať, že Gadgetzan konečne prinesie výrazný posun dopredu, na scéne bežných hráčov i progamingovej, keď už ani ten trailer za veľa nestojí. Mimochodom, predobjednávky sú už spustené, tak si bež v rámci zľavy uloviť svoje balíčky kariet.

Mimochodom nechýba nová hracia plocha a zatiaľ najväčší známy update sú karty pre viac tried zároveň (v Hearthstone je 9 tried, doteraz boli karty pre všetky zároveň, alebo vždy separátne), konkrétne pre tri. Triedy sú totiž rozdelené do trojíc a odhaduje sa, že každá z trojíc dostane jednu unikátnu kartu (sú zobrazené na arte na webe Hearthstonu), ktorá ovplyvní štýl hrania každej triedy. Blizzard totiž už jednu z týchto kariet predstavil - mocný Kazakus ti umožní vytvoriť si kúzlo presne podľa situácie. Nie je to však zadarmo - v tvojom balíčku nemôžu byť žiadne duplikátne karty. Je zrejmé, že toto má byť náhradou za kartu menom Reno Jackson, ktorá hrdinu, pokiaľ nemá viac než jednu kópiu každej karty v balíčku, úplne vylieči. Práve Reno Jackson bol inšpiráciou pre veľké množstvo originálnych a zábavných herných štýlov, a tak je len skvelé, že sa Blizzard podobným štýlom snaží vytvárať nové herné balíky.

Späť
Zdieľať
Diskusia