Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. októbra 2016, 13:28
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Mafia 3 je na tom horšie ako 14-ročná Mafia. Chýba krv, poškodenie áut, náboje na zemi a grafika za veľa nestojí

TECH
Uložiť Uložené

Hráči veľmi nadšení nie sú. Mafia 3 je jeden veľký technický nepodarok.

Dlhé roky čakania sa vyplatili... tak tento vtip asi nevyjde. Na internete totiž neexistuje hráč, ktorý by Mafiu 3 chválil čoby hru samotnú. Ešte kým vám prinesieme recenziu, rozhodli sme sa oboznámiť vás s technickou časťou hry. Ťažko ju opísať, no v skratke: vyzerá to ako 3-4 ročná hra, obsahovo ponúka menej než Mafia 2, AI je horšia, asi ako v 20 rokov starej hre na Sege a možnosti v hre sú orezané na nastupovanie z auta, strieľanie zo zbraní a šprint pod 10 sekúnd, lebo vyslúžilí vojaci z Vietnamu majú fyzičku na úrovni Homera Simpsona. Videá nižšie dokonale nahradia všetky moje znechutené slová, ktoré si šetrím na recenziu, takže si to užite. Respektíve, nechajte sa zhnusiť tým, čo vývojári vypustili do sveta. Medzitým môžete rozmýšľať, aký trest vývojárom a vydavateľovi by bol v tomto prípade adekvátny. 

To bol malý predkrm. Bude to totiž oveľa horšie. V pripravovanej recenzii toho pre vás máme nachystaného skutočne veľa. Mafia 3 je totiž technickým nepodarkom, aký sa na hernej scéne už dlhé roky neobjavil. Fyzika, grafika, detaily textúr. Ak si na niečo podobné potrpíte, buď najnovšie pokračovanie milovanej série obídete na kilometre alebo to nejako pretrpíte. Evidentne nepomohol ani fakt, že sa na vývoji podieľalo vyše sto Čechov a taktiež významní vývojári, ktorí stáli aj pri zrode prvého či druhého dielu. Aké máte zatiaľ z tretej časti dojmy vy?

Mafia 3 vyšla 7. októbra 2016 na Xbox One, PS4 a PC, a to už tradične pod 2K Games, pričom o vývoj sa stará nové štúdio Hangar 13. To je zložené z bývalých zamestnancov 2K Czech, nových ľudí, ale i tímu za Mafiou 2. Viac informácií o hre nájdete tu.

Domov
Zdieľať
Diskusia