Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. júla 2016, 19:21
Čas čítania 0:00
Tibor P.

Policajti si pomýlili polevu donutov s drogou. Konzument ich chybou putoval za mreže

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Scéna ako vystrihnutá zo seriálu Breaking Bad.

Daniel Rushing si zvykol každú stredu dopriať svoju obľúbenú porciu sladkých donutov. Konzumoval ich takmer zásadne v aute. Po svojom zážitku s políciou v americkom meste Orlando ho zrejme chuť na túto maškrtu prejde na veľmi dlhý čas. Policajtka ho zatkla potom, ako spolu s kolegom pri dopravnej kontrole spozorovala na podlahe auta štyri belavé pásiky glazúry, ktorú považovali za kryštalický metamfetamín. Podľa správy zo zatknutia, dva drogové testy, ktoré boli vykonané na mieste ukázali, že Rushing bol na prítomnosť drog pozitívne testovaný. Nasledoval rutinný postup - zatknutie, prehľadanie a umiestnenie do policajnej cely. Až následne laboratórne testy ukázali, že vzorky nájdené v aute neboli drogy, ale obyčajná glazúra na povrchu donutov.

Ako je možné, že si policajtka s 11-ročnými skúsenosťami v oblasti narkotík pomýlila drogu s potravinárskou glazúrou? Nuž, istá chyba bola aj na strane vodiča automobilu, ktorý nezastal na stopke a na mieste, kde mal ísť päťdesiatkou, išiel rýchlosťou takmer sedemdesiat kilometrov za hodinu. Podozrenie, že vodič je díler, resp. aktívny konzument, umocňoval fakt, že v Rushingovej peňaženke počas výberu dokladov spozorovala náboje. Ten priznal, že má so sebou zbraň, a preto požiadala vodiča, aby si vystúpil z vozidla, a keď ho prehľadala, našla inkriminované kúsky glazúry na podlahe. Poučenie? Dávajte si pozor na to, čo konzumujete počas jazdy, inak môžete byť sami súčasťou podobne kuriózneho prípadu. 

Policajti si pomýlili polevu donutov s drogou. Konzument ich chybou putoval za mreže
Zdroj: recipeshubs.com
Domov
Zdieľať
Diskusia