Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. júla 2016, 19:21
Čas čítania 0:00
Miroslav K.

Battlefield dostane vlastný seriál od tvorcov True Detective a Mr. Robot

FILMY A SERIÁLY MR. ROBOT TRUE DETECTIVE
Uložiť Uložené

Prelomí toto spracovanie smolu sfilmovaných herných titulov?

Železo treba kuť za horúca. To si pravdepodobne povedali v EA a pár týždňov od predstavenia strhujúceho traileru pre Battlefield 1, ktorý sa bude odohrávať počas prvej svetovej vojny, tu dnes máme informáciu, že televízne štúdiá Paramount Television a Anonymous Content získali od spoločnosti DICE práva na seriálové spracovanie tejto populárnej hernej série. A pýtate sa ktorého dielu? Nuž, hociktorého. Práva totiž zahŕňajú všetok obsah, ktorý patrí pod túto hernú značku. Určite by sme ale radšej dali skôr prednosť niečomu z dôb minulých ako tých budúcich, pretože už nám akosi chýbajú televízne počiny ako Band of Brothers či The Pacific. Aj keď vám pravdepodobne štúdio Anonymous Content nič nehovorí, určite by ste si jeho názov mali zapamätať. Na obrazovky priniesli vysoko cenené a obľúbené počiny ako Mr. Robot (premiéra druhej série už zajtra, nezabudnite) a True Detective. Producentské duo je v zložení Michael Sugar (známy aj ako producent The Knick a dokonca ako producent aj držiteľ najcennejšej sošky v branži, Oscara, za najlepšiu snímku roku 2015, ktorou sa stal Spotlight) a Ashley Zalta (tá sa zase podieľala na filme, ako napríklad Sherlock Holmes 2).

Battlefield dostane vlastný seriál od tvorcov True Detective a Mr. Robot
Zdroj: gaming.gentside.com

Konkrétne informácie sú zatiaľ len hudbou budúcnosti, keďže sme sa teraz dočkali len prvotného oznámenia, no predpokladáme, že do dátumu 21. októbra tohto roku sa dozvieme viac. To je totiž deň, kedy sa na pulty obchodov dostane Battlefield 1 (súhrnný článok o hre si môžete pričítať na tomto odkaze). Tvorcovia zatiaľ len prezradili, že po tejto hernej sérii siahli hlavne kvôli masívnej celosvetovej fanúšikovskej základni (približne 60 miliónov ľudí), vďaka ktorej o divákov rozhodne núdza nebude. Na opačnej strane, obrovská fanbase môže spôsobiť aj obrovskú vlnu nespokojnosti. Určite tomuto projektu ale držíme palce a dúfame, že konečne zlomí nešťastie herných adaptácií. A aký je váš názor? Tešíte sa?

Domov
Zdieľať
Diskusia