Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. mája 2016, 10:52
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Peťo Sagan sa nechal vyspovedať Gogom v rýchlej talkshow v aute. Manželstvo vraj nič nezmenilo, ale na deti sa ešte nechystá

ZAUJÍMAVOSTI PETER SAGAN VIDEO
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Ako z minima času vyťažiť maximum.

Najpopulárnejší slovenský youtuber Gogo si už niekoľko mesiacov do svojej talkshow pozýva známe slovenské osobnosti. V jeho byte sa už objavili napríklad Andy Kraus či Marián Čekovský a naposledy urobil svojim fanúšikom radosť tým, že sa mu do šou podarilo dotiahnuť aj nášho cyklistického majstra sveta Petra Sagana. Kvôli nedostatku času a vyťaženosti sa Gogo s Peťom rozprával iba v aute cestou do hotela, ale aj napriek tomu mu stihol položiť hneď niekoľko otázok, zopár z vlastnej hlavy a zopár zase od fanúšikov. Peťo si nakoniec zahral aj hru, ktorej hraním človek podporuje ľudí trpiacich demenciou, takže z auta vystupoval celkom spokojný a nezabudol ešte dodatočne pozdraviť všetkých fanúšikov. 

Domov
Zdieľať
Diskusia