Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. februára 2016, 15:59
Čas čítania 0:00
orshi

Matthew McConaughey spieva s kolegami v Hollywoode ako animovaná koala v prvom traileri pre animák Sing

FILMY A SERIÁLY SCARLETT JOHANSSON
Uložiť Uložené

Zajace, ktoré twerkujú do rytmu Anacondy od Nicki Minaj?

Štúdio Universal v spolupráci s Illumination predstavili prvý trailer na nový, animovaný film Sing, v ktorom sa koala menom Buster Moon (Matthew McConaughey) snaží prinavrátiť zašlú slávu svojmu divadlu. Rozhodne sa preto usporiadať spevácku súťaž, do ktorej sa zapojí celé mesto. Vo svete, kde zvieratá žijú ako ľudia (podobnosť so Zootopiou čisto náhodná) sa do súťaže prihlásia myšiak, hanblivá Slonica v puberte, ktorá má extrémny strach z účinkovania na javisku, preťažená matka 25 malých prasiatok, gangsterská gorila, ktorá sa snaží vymaniť z ťažkých zločinov svojej rodiny a punk-rocková samička dikobraza, ktorá sa snaží zbaviť sa svojho arogantného priateľa. 

Vo filme by malo zaznieť viac ako 85 pesničiek. O scenár a réžiu sa postaral Garth Jennings (The Hitchhiker’s Guide to the Galaxy, Son of Rambow) a o produkciu zase Chris Meledandri  a Janet Healy, dvojica, ktorá producentsky stála i za obľúbenými Mimoňmi či obomi časťami Ja Zloduch.

Svoje hlasy postavičkám prepožičajú už spomínaný Matthew McConaughey (Interstellar, The Wolf of Wall Street), Scarlett Johanson (Avengers, Lucy, The Jungle Book), Reese Witherspoon (Water for Elephants, Hot Pursuit), Taron Egerton (Kingsman: The Secret Service), Seth MacFarlane (Family Guy, Ted, A Million Ways to Die in the West), John C. Reilly (Entertainment, Guardians of the Galaxy), Nick Offerman (We're the Millers, Fargo) a premiéry by sme sa mali dočkať tesne pred tohtoročnými Vianocami, konkrétne 21. decembra. Dúfajme, že všetky najlepšie momenty neboli použité už v traileri, ako to býva pri takýchto filmoch zvykom. 

Matthew McConaughey spieva s kolegami v Hollywoode ako animovaná koala v prvom traileri pre animák Sing
Matthew McConaughey spieva s kolegami v Hollywoode ako animovaná koala v prvom traileri pre animák Sing
Domov
Zdieľať
Diskusia