Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. septembra 2015, 14:45
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Creed Sylvestera Stallonea sa prezentuje ďalšími krvavými zábermi z ringu

FILMY A SERIÁLY CREED
Uložiť Uložené

Boxerská dráma Creed sa už blíži do kín, čo od nej môžeme očakávať?

December sa blíži... ach, to som pokašlaľ, že? Vo svete filmov totiž december 2015 znamená jedine Star Wars, a nie Creed, spin-off pokračovanie pre Rockyho. No, nevadí, skúste sa na minútu tváriť, že vás Creed predsa len zaujíma viac ako ďalší príbeh z praďalekej galaxie. Dnes tu máme prvý TV Spot, ktorý odhaľuje ďalšie nové zábery, ja si ho ale nechám ujsť a vychutnám si film až v kine. 

Príbeh hovorí o synovi Apolla Creeda, Adonisovi Creedoovi. Ten svojho otca nemal šancu nikdy spoznať, keďže umrel ešte predtým, než sa Adonis narodil. Adonis teda vyhľadá Rockyho a následne ho prehovorí, aby sa stal jeho trénerom. Ten ihneď zisťuje, že mladý zápasník oplýva nesporným talentom a v žilách mu skutočne koluje box.Nebude to trvať dlho a Apollov vnuk dostane svoju šancu v boji o titul. Preukáže však okrem obrovskej snahy aj skutočné srdce bojovníka? 

O réžiu a scenár sa postaral Ryan Coogler, ktorý sa predtým podieľal iba na projekte Fruitvale Station z roku 2013. So scenárom mu pomáhal aj Aaron Covington (pracoval na mnohých filmoch, no pôjde o jeho prvý scenár), no svoje k tomu mal určite čo dodať aj samotný Sly, ktorý figuruje aj medzi producentmi snímky. Okrem vyššie spomínaných hercov sa vo filme objavia aj Tessa Thompson (Bianca, miestna speváčka a skladateľka, ktorá sa zapletie s Adonisom), Phylicia Rashad (Mary Anne Creed, vdova po Apollovi) a známy profesionálny boxer Anthony Bellew (“Pretty” Ricky Conlan). Aké máte z filmu zatiaľ dojmy? Ako to nakoniec dopadne  sa dozvieme 25. novembra, kedy bude mať snímka premiéru.

Creed Sylvestera Stallonea sa prezentuje ďalšími krvavými zábermi z ringu
Domov
Zdieľať
Diskusia