Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. apríla 2015, 17:18
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Zlatan Ibrahimović dostal svoj vlastný internetový prehliadač. Google, tras sa!

ZAUJÍMAVOSTI ZLATAN IBRAHIMOVIC
Uložiť Uložené

Zlaaatan.com vám nájde všetko, čo súvisí s hviezdnym hráčom. A Google sa môže ísť schovať.

Nie Messi, nie Cristiano Ronaldo ani nikto iný. Zlatan, kráľ futbalových ihrísk aj kráľ mimo nich bol poctený vlastným internetovým prehliadačom. Ten nesie názov Zlaaatan.com a skutočne funguje! O tento vynález sa postarala spoločnosť SweetPop a jej kreatívny riaditeľ Andreas Killander o ňom niečo povedal The Daily Mail. „Zlatana sme sa na oprávnenie nepýtali, no dúfame, že sa mu to bude páčiť. Zlatan je idol, poznajú ho všade na svete. Preto sme si ho vybrali“. 

Aplikácia je previazaná s Googlom a vyhľadá všetky výsledky, ktoré majú niečo spoločné so švédskym útočníkom momentálne hrajúcim za francúzske PSG. Ak vyhľadáte slovíčko „Messi“, pochopiteľne sa vám zobrazí viac výsledkov, než pri slove „Cristiano Ronaldo“, keďže Ibra hral v katalánskej metropole. Ak si vyhľadáte výraz „Najkrajší gól na svete“, vyhľadá vám najkrajšie Zlatanove góly. V prípade, že si teda informácie o tomto zaujímavom človeku a futbalistovi zároveň zvyknete vyhľadávať cez google, asi prejdete na zlaaatan.com

Zlatan Ibrahimović dostal svoj vlastný internetový prehliadač. Google, tras sa!

Domov
Zdieľať
Diskusia