Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. februára 2015, 19:04
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Zomrel Leonard Nimoy známy aj ako Spock zo Star Treku

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Legendárny Spock z kultového Star Treku nás dnes navždy opustil.

Kto by nepoznal tú tvár? Je jedno, či fandíte viac Star Wars, Star Treku, alebo vlastne sci-fi nenávidíte. Leonard Nimoy, ktorý bude pre všetkých aj po smrti náš úžasný Spock, opustil tento svet vo veku 83 rokov po tom, ako ho minulý týždeň prijali v nemocnici so silnými bolesťami v hrudníku. Herec už minulý rok prezradil médiám, že mu bola diagnostikovaná chronická obštrukčná pľúcna choroba. Podľa magazínu Times potvrdila smrť nezabudnuteľného herca jeho manželka, Susan Nimoy, ktorá zároveň potvrdila, že práve spomínaná choroba pripravila o život jej milovaného manžela.

Nimoy hral Spocka najprv v televíznom seriáli od CBS, neskôr obohatil dabingom aj animovaný seriál a v ďalších rokoch už drel pred kamerami v 6 celovečerných filmoch, ako aj iných projektoch. Svoju verziu v staršom prevedení si zahral aj v rebootoch J.J. Abramsa. Rodine želáme veľa síl a nezabudnuteľnému hercovi, nech odpočíva v pokoji, či už v našom nebi, alebo vo vzdialených galaxiách.

Zomrel Leonard Nimoy známy aj ako Spock zo Star Treku
Domov
Zdieľať
Diskusia