Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. februára 2015, 12:26
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Walter White aka Heisenberg sa vrátil! Sledujte najlepšie reklamy zo Super Bowlu

ZAUJÍMAVOSTI BREAKING BAD
Uložiť Uložené

Super Bowl ponúkol okrem úžasného zápasu aj reklamy všelijakého druhu. Okrem filmov to boli práve normálne reklamy na produkty či udalosti a my sme pre vás vybrali len tie najlepšie.

Say my name. Kedysi som túžobne chcel vlastniť tričko s nezabudnuteľnou lajnou a tvárou Heisenberga aka Waltera Whitea aka Bryana Cranstona. Breaking Bad, srdcovka celého sveta sa už dávno skončila, avšak Heisenbergov odkaz žije aj naďalej. Očividne, keďže sa objavil v jednej z farmaceutických reklám. 


Okrem tejto sa ale na Super Bowle premietalo množstvo iných reklám. Zaujal Liam Neeson, skvelá propagácia od BMW, ale aj upútavka pre Nationwide. Nuž, lepšie raz vidieť, než stokrát povedať. Sledujte teda tie najzaujímavejšie reklamy, pre nové trailery zase klikajte sem. A nezabúdajte, už o týždeň v nedeľu sa dočkáme pilotnej epizódy seriálu Better Call Saul, prequelu k Breaking Bad. Viac reklám nájdete tu. 

Domov
Zdieľať
Diskusia