Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. júla 2014, 19:28
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Tretia séria Vikingov sa predviedla v prvých záberoch s mečmi a štítmi

FILMY A SERIÁLY VIKINGS
Uložiť Uložené

Skvelý historický seriál o Vikingoch a ich výpravách do Anglicka príde v roku 2015 už s 3. sériou. Tá prináša vôbec prvé zábery, ktoré si nesmierne užijete!

Tretia séria Vikingov sa predviedla v prvých záberoch s mečmi a štítmi

Vikingov nepozná úplne každý. Sám som dlho váhal, kým sa do nich pustím, ale potom som zhltol dve série behom týždňa, ak nie skôr. Tretia séria k nám dorazí na prelome budúceho roka, čo znamená za zhruba 8 mesiacov. Dovtedy nás snáď autori budú zasypávať aspoň obrázkami a trailermi podobnými tomu dnešnému. Na Comic-Cone sa totiž predviedla takmer 2-minútová ukážka barbarských sympaťákov zo severu. Vidíme všetky známe postavy, no v novej sérii sa môžete tešiť aj na úplne nové. Pribudnú aj iné lokality, nakoľko sa Vikingovia pustia do ďalších neprebádaných oblastí. Konkrétne sa jedná o Franskú Ríšu, čo znamená, že uvidíme aj Karla Veľkého. Zahrá si ho Lothaire Bluteau (The Tudors). Čo myslíte, zvládne Ragnar Lothbrock ako kráľ nové výzvy? Ak seriál nesledujete, určite ho odporúčame, nie je to síce Game of Thrones, ale svoje čaro určite má.


Samostatný článok na webe nebol, mnohých by ale prvé zábery pre 3. sériu Arrowa zaujímať mohli.

Domov
Zdieľať
Diskusia