Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. júna 2014, 16:57
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Brad Pitt v traileri pre vojnovú akciu Fury od režiséra Training Day

FILMY A SERIÁLY BRAD PITT
Uložiť Uložené

Prvý trailer pre očakávanú tankovú akciu z konca druhej svetovej vojny, Fury, konečne prichádza s prvým trailerom. V tanku Brad Pitt, Shia LaBeouf, Michael Pena, Jon Bernthal či Jason Isaacs.

Brad Pitt v traileri pre vojnovú akciu Fury od režiséra Training Day

David Ayer je známy režisér krimi, drám či thrillerov. Na akcii si vždy dá záležať a ani rozvoj postavy mu nie je cudzí. Spomeňme si napríklad skvelé End of Watch, Training Day, Street Kings či Harsh Times. V obehu je už aj Sabotage s Arniem, v našich kinách sa ale nemala šancu predviesť. To však bolo pred rokom. 13. novembra k nám dorazí vojnová dráma Fury, ktorá zachytáva príbeh odvážnej posádky tanku ku koncu Druhej svetovej vojny.

Likvidovanie zvyšných "náckov" pobehujúcich po celom Nemecku sa môže zdať z pohľadu víťaznej strany ako zábava, no trailer nám napovedá, že Pittovi a spol. do smiechu veľmi nie je. Posádku tanku si zahrajú už spomínaný Brad Pitt, Logan Lerman, Shia LaBeouf, Jon Bernthal, Scott Eastwood (Seržant Miles), Jason Isaacs a Michael Peña.

Napríklad taký problematický Shia sa údajne počas natáčania ani nesprchoval, len aby sa čo najviac priblížil autenticite. Je vám jasné, že to celému štábu a hlavne hercom príliš, no, nevoňalo. Trailer vyzerá určite lákavo a my sme tak zvedaví, ako si Ayer poradil s novým žánrom. Určite sa je na čo tešiť, aj keď sa opäť a už zákonite objaví povestné klišé vojnových filmov.

Fury budeme určite sledovať aj naďalej, najmä na našom Filmkulte, tak sa neváhajte pridať!

Brad Pitt v traileri pre vojnovú akciu Fury od režiséra Training Day
Domov
Zdieľať
Diskusia