Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. februára 2014 o 13:18
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Ošiaľ zvaný Flappy Bird končí

TECH
Uložiť Uložené

Prednedávnom sme vám priniesli informáciu o hre s názvom Flappy Bird. Podľa vyjadrení developera to však vyzerá tak, že tento ošiaľ sa onedlo skočí.

Určite ste už všetci počuli o titule s názvom Flappy Bird. Hra, ktorá priniesla množstvo nervov viac ako 50 miliónom užívateľom, vrátane našej redakcie, končí. Túto šokujúcu informáciu zverejnil včera na svojom Twitteri sám developer, Dong Nguyen. Prečo sa rozhodol hru zrušiť? Aj keď by sa na prvý pohľad mohlo zdať, že toto rozhodnutie pravdepodobne nevychádza z jeho iniciatívy, vývojár tvrdí, že sa nejedná o žiadne problémy, ktoré by súviseli s kopírovaním prvkov iných hier. Podľa jeho vyjadrení len prestal zvládať nápor verejnosti a médií. 

Ošiaľ zvaný Flappy Bird končí
Ošiaľ zvaný Flappy Bird končí

Vietnamec si určite neuvedomil, aký ošiaľ táto jednoduchá aplikácia spôsobí. Teraz to podľa jeho vyjadrení vyzerá tak, že jeho vlastný výtvor mu zničil život obyčajného smrteľníka.  Dokonca sa vyjadril, že hru neznáša. Od svojich fanúšikov a hejterov prostredníctvom Twitteru žiada, nech mu dajú pokoj. Oznámil však, že s vytváraním hier bude pokračovať aj naďalej.

Ošiaľ zvaný Flappy Bird končí
Ošiaľ zvaný Flappy Bird končí
 

Ak si teda chcete hru ešte zahrať a dopadnúť ako Momo, neváhajte si ju stiahnuť hneď, kdeže pravdepodobne už dnes večer sa hra navždy vytratí z App Store, aj Google Play. Ja osobne ďakujem Dongovi za pár dlhých hodín nervov a stresu hraničiacich so šialenstvom. 

Domov
Zdieľať
Diskusia