Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. januára 2013, 13:07
Čas čítania 0:00
Gabor Boros

Chris Brown a Frank Ocean sa pobili pri nahrávacom štúdiu v LA

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

V nedelu sa odohrala veľká bitka, medzi Frank Oceanom a Chris Brownom, sleduj video.

V nedeľu sa odohrala podľa viacerých zdrojov "veľká bitka", medzi Frank Oceanom a Chris Brownom, respektíve skôr medzi ich doprovodmi. Ku incidentu malo dôjsť v LA v nahrávacom štúdiu, kde bol Chris prítomný pri nahrávaní jedného z jeho objavov, keď pri odchode zo štúdia mu skrížili cestu Frank Ocean a jeho crew. Následne došlo ku konfrontácii z dôvodu, že Chris parkoval na Frankovom mieste. Wow! "This is my studio, this is my parking spot.", povráva sa, že takto zneli slová Franka Oceana.

Objavilo sa aj jedno video, ktoré je údajne z incidentu. Podľa popisu a dostupných informácií, pán v žltom v celoživotnej objemovke je Chrisov bodyguard, čo pochybujem. Z komentárov vyčítate, že tenký chalan v šedom by mal byť Frankov bratranec, raper Sk La Flare. To by potvrdzoval aj tweet od Vinca Staplesa. Každopádne, v skratke: Video je oničom, nevidno Chrisa ani Franka v konfrontácii, chalan v šedom je jasný víťaz od začiatku, keď človek v žltom s nadpriemerným denným kalorickým príjmom - ktorého postoj sa nepodobá na žiadne bojové umenie - je pravdepodobne kuchár z fastfoodu naproti a nie bodyguard, dostane dve rany a končí na zemi.

got jumped by chris and a couple guys. lol. i only wish everest was there.

— frank ocean (@frank_ocean) January 28, 2013
cut my finger now I can't play w two hands at the grammys.
— frank ocean (@frank_ocean) January 28, 2013

Po príchode policajtov už Chris Brown nebol na mieste činu, ostal len Frank a jeho crew. Čo je ale skutočne pravda, ostáva záhadou. Každopádne, je to smiešne, detské a v neposlednom rade primitívne vybavovanie si účtov. Aj keď sa Frank neštíti konfliktov (s Chris Brownom si v minulosti boli už vo vlasoch, po pár tweetoch a výkrikoch z áut) a jeho bratranec má filmy Rocky 1 až 5 dobre napozerané (viď video vyššie), pri klasickej férovke by dostal pravdepodobne Frank od Chrisa na hubu. Je dobre známe, že pán Brown je riadne temperamentný, čo už dokázal niekoľkokrát a s blížiacim sa odovzdávaním Grammy si možno z nostalgických príčin znova potreboval buchnúť do niečoho živého, tento raz aspoň upgradeoval na niečo vlastného pohlavia, aj keď stále o pár váhových kategórií nižšie.

TL,DR: Chris Brown a Frank Ocean sa pohádali o parkovacie miesto, členovia ich crew si vymenili pár úderov a strkancov, žiadne fotky, jedno údajné video, žiadne potvrdené info. 

zdroj: tmz, complex

Domov
Zdieľať
Diskusia