Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. októbra 2024 o 15:12
Čas čítania 0:34
refresher team

Donald Glover ruší koncerty v Európe, v novembri mal vystúpiť v Prahe

Donald Glover ruší koncerty v Európe, v novembri mal vystúpiť v Prahe
HUDBA HUDBA KONCERTY
Uložiť Uložené

Donald Glover mal v rámci turné Childish Gambino navštíviť Európu, ale kvôli zdravotným problémom koncerty zrušil. V Prahe mal vystúpiť 12. novembra.

Glover oznámil zrušenie predstavení v USA,  v Spojenom kráľovstve a kontinentálnej Európe na sieti X. Dôvodom majú byť zdravotné problémy, ktoré mu nedovolia vystúpiť. Po jednom z svojich koncertov v New Orleans skončil v nemocnici, no nešpecifikoval, o aké zdravotné problémy ide.

„Čaká ma operácia a budem potrebovať čas na zotavenie,“ povedal umelec.

V príspevku dodal, že svoje zotavovanie berie vážne a musel prijať ťažké rozhodnutie zrušiť svoje nadchádzajúce koncerty s tým, že fanúšikom vráti peniaze za vstupenky.

„Nechcem nič iné, len priniesť fanúšikom svoju hudbu a vystúpiť pred nimi. Skôr, než sa tak stane, sa vám chcem poďakovať za vašu lásku, rešpektovanie súkromia a podporu,“ uzavrel Glover.

Gloverovo vyhlásenie zdieľal organizátor pražského koncertu Fource. „Bohužiaľ sa s vami musíme podeliť o smutnú správu o zrušení európskeho turné Childisha Gambina,“ píše v udalosti na Facebooku. „Viac informácií poskytneme začiatkom budúceho týždňa, ďakujeme za pochopenie,“ dodal organizátor.

Späť
Zdieľať
Diskusia